LYSRØR 36W/830 ULTIMATE

LYSRØR 36W/830 ULTIMATE

Varedata

Vare nr
4251302333
EAN nr
7393771602331
UNSPC
39101605
Mærke
Aura Light
Salgsforpakning
1/30 stk
Leverandørens varenr
430233
Rabatgruppe
24100

Beskrivelse

Aura ULTIMATE giver dig de lavest mulige driftsudgifter på dit belysningsanlæg. Den forlængede levetid og det ekstremt lave lysstofrørstab gør, at du på effektiv vis kan holde dine udskiftnings- og vedligeholdelsesudgifter nede. Det bliver også meget lettere for dig at planlægge gruppevis udskiftning i anlæg, hvor det er besværligt og kostbart at udskifte lysstofrør.

Aura ULTIMATE bygger på en nyudviklet og patenteret konstruktion for katodebeskyttelse. Flere komponenter er blevet forstærket for at minimere lysstofrørstab, og beskyttelsen mod overophedning henimod slutningen af brændetiden er forbedret samtidig med en maksimal lysnedgang på 10% i lysstofrøret levetid. Udviklingen og udformningen har resulteret i et unikt lysstofrør – med en uovertruffen levetid.

Anvendelsesområder
Lysstofrøret er egnet overalt, hvor en Long Life-løsning kan anbefales, især i højloftede miljøer, hvor armaturerne er svært tilgængelige eller det er kostbart at udskifte lysstofrør.

Produktionslokaler
Tunnelbelysning
Lagerlokaler
Hospitaler
Lufthavne
Skiltebelysning
Kviksølvindhold: 3,5 mg

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Leveringsmuligheder

Dag-til-dag levering

Hvis du vælger natlevering, bliver dine varer leveret før kl. 07 den efterfølgende arbejdsdag og inden kl. 15, hvis du vælger daglevering (gælder ikke leveringer til Bornholm).

Afhentning i AO Butik

Hvis du bestiller dine varer til afhentning i en af vores 49 AO butikker, står de klar til afhentning den efterfølgende arbejdsdag kl. 07. Levering til AO Butik har gratis levering.

Straksafhentning

Bestil en ”Straksafhenter” i en AO Butik, og varerne står pakket i butikken inden for én time. Når de er klar, får du automatisk en SMS. Det giver dig mindre spildtid og mere arbejdstid.