METRO System 3 gulvstillet unit med 100 liters beholder

METRO System 3 gulvstillet unit med 100 liters beholder

Specifikationer

Montering
Gulv
Produkt
Fjernvarmeunit
Volumen
100L

Varedata

Vare nr
375263300
EAN nr
5708512059886
UNSPC
40101800
Mærke
Metro
Salgsforpakning
1/1 stk
Leverandørens varenr
122511603
Rabatgruppe
33730

Beskrivelse

METRO System 3 gulvstillet fjernvarmeunit er en gulvstillet unit med integreret 100 liters beholder til brugsvand med 100 mm isolering samt direkte fjernvarme med blandesløjfe til rumvarme.
Den tykke beholderisolering betyder at beholderen lever op til Energistyrelsens krav til en PLUS beholder, så kunden kan få max. tilskud for energioptimerende boligforbedring ved udskiftning.
Styring af rumopvarmningen sker via en ECL 110 med vejrkompensering. Styring af brugsvand sker via den indbyggede strengreguleringsventil med integreret trykdifferensventil, forindstilling af flow samt termostat
• PLUS beholder med 100 mm tyk PUR isolering
• Målbar og udskiftelig anode i beholderen
• Forberedt til lavtemperatur
Unitten er fuldisoleret med et skumkabinet udført i hvidt EPP skum, som er både robust, modstandsdygtigt og smudsafvisende, og som tåler almindelig rengøring. Temperaturen omkring de varmefølsomme komponenter holdes nede via en integreret luftkanal gennem kabinettet. Herved sikres præcis regulering og lang levetid. Det yderste låg kan tages af for aflæsning og indstilling.
METRO System 3 unit overholder DS452 om varmetabsreduktion, og DS469 om krav af styring af fremløbstemperatur til rumopvarmning.

Ekstra information

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Andre som kiggede på dette produkt, kiggede også på

Leveringsmuligheder

Dag-til-dag levering

Hvis du vælger natlevering, bliver dine varer leveret før kl. 07 den efterfølgende arbejdsdag og inden kl. 15, hvis du vælger daglevering (gælder ikke leveringer til Bornholm).

Afhentning i AO Butik

Hvis du bestiller dine varer til afhentning i en af vores 49 AO butikker, står de klar til afhentning den efterfølgende arbejdsdag kl. 07. Levering til AO Butik har gratis levering.

Straksafhentning

Bestil en ”Straksafhenter” i en AO Butik, og varerne står pakket i butikken inden for én time. Når de er klar, får du automatisk en SMS. Det giver dig mindre spildtid og mere arbejdstid.