Metro System 6, 16 kW V/V

Specifikationer

Produkt
Fjernvarmeunit

Varedata

Vare nr
375266100
EAN nr
5708512059862
UNSPC
40101800
Mærke
Metro
Salgsforpakning
1/6 STK
Leverandørens varenr
128901601
Rabatgruppe
33730

Beskrivelse

METRO System 6 fjernvarmeunit er en væghængt unit med indbygget gennemstrømningsvandvarmer samt indirekte fjernvarme til rumvarme. Unitten består af 2 stk. vekslere, en til brugsvand og en til rumopvarmning. Styring af rumopvarmning sker via en ECL 110 med vejrkompensering. Styring af brugsvand sker ved hjælp af indbygget termostatisk reguleringsventil, som registrerer vekslertemperaturen, hvilket giver en hurtig regulering og minimalt vandforbrug i standby mode.
•Højere isolering og lavere varmeregning
•Længere holdbarhed og præcis regulering
•Servicevenlig og nem at aflæse

Unitten er fuldisoleret med et skumkabinet udført i hvidt EPP skum, som er både robust, modstandsdygtigt og smudsafvisende, og som tåler almindelig rengøring. Temperaturen omkring de varmefølsomme komponenter holdes nede via en integreret luftkanal gennem kabinettet. Herved sikres præcis regulering og lang levetid. Kabinettet fremtræder i et stilrent, enkelt design, der matcher METRO varmtvandsbeholdere. Det yderste låg kan tages af for aflæsning og indstilling.
METRO System 6 unit overholder DS452 om varmetabsreduktion, og DS469 om krav af styring af fremløbstemperatur til rumopvarmning.

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Andre som købte dette produkt, købte også
Andre som kiggede på dette produkt, kiggede også på