KNIPEX tangnøgle, forkromet

KNIPEX tangnøgle, forkromet

Vælg længde

Se pris og bestil

Varedata

Vare nr
881708772g
EAN nr
4003773077497
TUN nr
1698965
Mærke
KNIPEX
Salgsforpakning
1/1 stk
Leverandørens varenr
86 03 125
Rabatgruppe
38886

Beskrivelse

Erstatter et helt sæt skruenøgler, metrisk og tommer.
Glatte kæber for skånsom montering af overfladeforædlede armaturer - til arbejde direkte på krom. Indstilleligt skrueværktøj. Egner sig fremragende til at gribe, holde, presse og bøje arbejdsemner. Ingen beskadigelse af kanterne ved sarte armaturer pga. spillerumsfri påsætning over hele fladen. Indstilling ved tryk på en knap direkte ved arbejdsemnet. Trinløs gribning af alle nøglevidder op til den angivne kapacitet vha. parallelt førte kæber. Ledbolten går sikkert i indgreb: ingen utilsigtet ændring af indstillingen. Indbygget skraldefunktion til hurtige spænde- og løsneopgaver - uden at fjerne den fra emnet.

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Leveringsmuligheder

Dag-til-dag levering

Hvis du vælger natlevering, bliver dine varer leveret før kl. 07 den efterfølgende arbejdsdag og inden kl. 15, hvis du vælger daglevering (gælder ikke leveringer til Bornholm).

Afhentning i AO Butik

Hvis du bestiller dine varer til afhentning i en af vores 49 AO butikker, står de klar til afhentning den efterfølgende arbejdsdag kl. 07. Levering til AO Butik har gratis levering.

Straksafhentning

Bestil en ”Straksafhenter” i en AO Butik, og varerne står pakket i butikken inden for én time. Når de er klar, får du automatisk en SMS. Det giver dig mindre spildtid og mere arbejdstid.