{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Anbefalinger baseret på din kurv
Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

Anbefalinger baseret på din kurv

Miyo starter kit

Miyo starter kit

Specifikationer

Appstyret
Ja
Type
SmartHome
Farve
Hvid
Virker med
Google Assistant, IFTTT
Spænding
230V
Produkt
Starter kit

Varedata

Vare nr
484899703
EAN nr
9120088229016
UNSPSC
32121510
Mærke
Miyo
Salgsforpakning
1/200 STK
Kan straksleveres
Ja
Leverandørens varenr
901-MIYO
Rabatgruppe
34830
Retur
Begrænset returmulighed

Beskrivelse

Med MIYO’s Starter Kit får du et komplet smart styret vandingssystem med MIYO CUBE, Sensor og Valve. Systemet sørger automatisk for den rette mængde vand til havens planter, blomster, krydderurter og buske uden at du skal løfte en finger!
Det har aldrig været nemmere at vande alle de forskellige planter i haven, for MIYO Valve og det komplette MIYO smart-garden system gør alt arbejdet for dig.
MIYO Starter Kittet består af MIYO CUBE, Sensor og Valve.
CUBE er hjernen i MIYO smart-garden vandingssystemet og er forbundet til både Sensor og Valve. Sensor måler jordens fugtighed, lufttemperaturen og lysstyrke og sender disse data til CUBE. CUBE behandler disse data, som samtidig kan ses fra din smartphone, og sender automatisk signal til Valve, som åbner eller lukker vandstrømmen for et bestemt vandingsområde.

Radiosignal rækker 350 meter
Systemet kan række op til 350 meter og dækker derfor langt de fleste haver i størrelserne 50-500 kvm. Hvert MIYO smart-garden vandingssystem kan bruge flere MIYO Sensorer og Valves alt efter behov, så hele haven dækkes ind.

Udvid det smarte havevandingssystem
Med ekstra MIYO Sensor og Valves, tilsluttet din MIYO CUBE, er det nemt at udvide dit vandingssystem. Sæt en MIYO-sensor i de forskellige bede og tilslut MIYO Valves og få fuld kontrol og sikkerhed for, at hvert enkelt bed vandes korrekt.

Optimerer vandforbruget
MIYO-systemet optimerer vandforbruget i din have afhængig af de forud indstillinger, som ind printes i MIYO-systemet. Planterne bliver hverken vandet for meget eller for lidt og passer stort set sig selv.

Følger vejrudsigten
Lover vejrudsigten regn vil MIYO systemet ikke vande planterne, da jorden vil få den rette mængde vand fra oven og hvis regnen alligevel ikke kommer, er MIYO altid beredt og Valve åbner for vandet til dine dyrebare bede og planter.

Lad haven passe sig selv når du er på ferie
Med MIYO tager du bare bekymringsfrit på ferie i lang tid og glemmer alt om havevandingen derhjemme eller i sommerhuset. Systemet drives af små integrerede solpaneler med interne batteri og er derfor altid standby og klar. Glem derfor alt om besværlige elinstallationer, der skal ligge og flyde i haven – MIYO er helt selvforsynende.

Autonomt system eller fuld kontrol?
MIYO kan fungere autonomt eller styres bekvemt direkte fra din smartphone. Det er også muligt at forbinde MIYO med et eksisterende smart-home system via IFTTT (If This Then That), openHAB og med API dokumentation.

Læs mere om MIYO i F.A.Q. sektionen HER

MIYO-højdepunkter:

Soldrevet

MIYO klarer sig selv! Sensorer og ventiler drives af solenergi, som er bæredygtig og sparer dig for de irriterende batteriudskiftninger.

Nem at bruge

For både unge og gamle er MIYO nem at installere, uden en lang brugervejledning, og nem at bruge i praksis. Så vær ikke bange for teknologien!

Smart-home forbindelse

Hvis du vil forbinde MIYO med dine eksisterende smart-home systemer og enheder, skal du kigge på de detaljerede oplysninger under Smart Home HER (scroll ned til bunden af siden)

Cloud uafhængig

Foretrække du at være uafhængig af skyen? Intet problem. Du kan også låse MIYO udelukkende til dit hjems Wi-Fi-kanal. Din MIYO Cube modtager stadig vejrdata og opdateringer fra internettet, men ingen data går fra Cuben til skyen. Så forbliver dine data private.

Lang distance

Takket være en speciel trådløs standard kommunikerer MIYO systemet op til 350 meter i det åbne og du kan konfigurere MIYO i haver af alle størrelser. Så du behøver ikke en Wi-Fi repeater eller mega internetforbindelse i alle hjørner af haven.

Statistik

Med MIYO kan dataene fra din have ses live og mobilt. Så har du altid overblik over alle vandings- og sensorværdier som fugtighed, temperatur og lysstyrke fra haven klar.

Ekstra information

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til osAndre købte også