{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Anbefalinger baseret på din kurv
Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

Anbefalinger baseret på din kurv

Miyo single valve

Miyo single valve

Specifikationer

Appstyret
Ja
Type
SmartHome
Farve
Hvid
Virker med
Google Assistant, IFTTT
Produkt
Ventil

Varedata

Vare nr
484899701
EAN nr
9120088221010
UNSPSC
32121510
Mærke
Miyo
Salgsforpakning
1/1280 STK
Kan straksleveres
Ja
Leverandørens varenr
101-MIYO
Rabatgruppe
34830

Beskrivelse

MIYO Valve er en fuldautomatisk smart styret ventil, der åbner og lukker for vandtilførslen til vandingsanlægget i din have – så er planterne nemt og bekvemt garanteret den rette mængde vand!
Det har aldrig været nemmere at vande alle de forskellige planter i haven for MIYO Valve og det komplette MIYO smart-garden systemgør alt arbejdet for dig.
MIYO Valve er forbundet med MIYO CUBE, via et radionetværk, som sender et signal til Valve. Disse signaler er opsamlet fra MIYO Sensor og bliver derefter bearbejdet i CUBE, der signalerer til Valve som åbner eller lukker vandstrømmen for et bestemt vandingsområde.

Radiosignal rækker 350 meter
Systemet kan række op til 350 meter og dækker derfor langt de fleste haver i størrelserne 50-500 kvm. Hvert MIYO smart-garden vandingssystem kan bruge flere MIYO Valves alt efter behov, så hele haven dækkes ind.

Udvid det smarte havevandingssystem
MIYO Valve kan med fordel bruges på en Y-splitter på vandhanen eller vandslangen. På den måde får du rigtig stor dynamik ud af dit MIYO-system og kan have mange Valves tilsluttet med særskilt fokus på de enkelte bede og områder i din have.
Med en Y-splitter på hovedhanen har du samtidig mulighed for en fri vandforsyning, som kan bruges manuelt til bilvasken eller hvis vinduerne skal pudses.

Optimerer vandforbruget
MIYO-systemet optimerer vandforbruget i din have afhængig af de forud indstillinger, som ind printes i MIYO-systemet. Planterne bliver hverken vandet for meget eller for lidt og passer stort set sig selv.

Følger vejrudsigten
Lover vejrudsigten regn vil MIYO systemet ikke vande planterne, da jorden vil få den rette mængde vand fra oven og hvis regnen alligevel ikke kommer, er MIYO altid beredt og Valve åbner for vandet til dine dyrebare bede og planter.

Lad haven passe sig selv når du er på ferie
Med MIYO tager du bare bekymringsfrit på ferie i lang tid og glemmer alt om havevandingen derhjemme eller i sommerhuset. Systemet drives af små integrerede solpaneler med interne batteri og er derfor altid standby og klar. Glem derfor alt om besværlige elinstallationer, der skal ligge og flyde i haven – MIYO er helt selvforsynende.

Udvid dit smarte havevandingssystem
Med en ekstra MIYO Sensor kan du til enhver tid udvide dit vandingssystem og dække hele haven om den er 50 kvm eller 500 kvm, da MIYO-systemet rækker op til 350 meter. Sæt en MIYO-sensor i de forskellige bede og have fuld kontrol og sikkerhed for, at hvert enkelt bed vandes korrekt.

Autonomt system eller fuld kontrol?
MIYO kan fungere autonomt eller styres bekvemt direkte fra din smartphone. Det er også muligt at forbinde MIYO med et eksisterende smart-home system via IFTTT (If This Then That), openHAB og med API dokumentation.

MIYO-højdepunkter:

Soldrevet
MIYO klarer sig selv! Sensorer og ventiler drives af solenergi, som er bæredygtig og sparer dig for de irriterende batteriudskiftninger.

Nem at bruge
For både unge og gamle er MIYO nem at installere, uden en lang brugervejledning, og nem at bruge i praksis. Så vær ikke bange for teknologien!

Smart-home forbindelse
Hvis du vil forbinde MIYO med dine eksisterende smart-home systemer og enheder, skal du kigge på de detaljerede oplysninger under Smart Home HER (scroll ned til bunden af siden)

Cloud uafhængig
Foretrække du at være uafhængig af skyen? Intet problem. Du kan også låse MIYO udelukkende til dit hjems Wi-Fi-kanal. Din MIYO Cube modtager stadig vejrdata og opdateringer fra internettet, men ingen data går fra Cuben til skyen. Så forbliver dine data private.

Lang distance
Takket være en speciel trådløs standard kommunikerer MIYO systemet op til 350 meter i det åbne og du kan konfigurere MIYO i haver af alle størrelser. Så du behøver ikke en Wi-Fi repeater eller mega internetforbindelse i alle hjørner af haven.

Statistik
Med MIYO kan dataene fra din have ses live og mobilt. Så har du altid overblik over alle vandings- og sensorværdier som fugtighed, temperatur og lysstyrke fra haven klar.

Ekstra information

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til osAndre købte også