Monolith PLUS BTW sort P-bøj ST

Monolith PLUS BTW sort P-bøj ST

Varedata

Vare nr
617015311
EAN nr
4025416554608
UNSPC
30181512
Mærke
Geberit
Salgsforpakning
1/1 stk
Leverandørens varenr
131.203.SJ.5
Rabatgruppe
36120

Beskrivelse

Til udskiftning af lavthængende, synlig cisterne, Anvendes til udskiftning af gulvstående toilet med udvendig synlig cisterne og afløb i gulv, Til anvendelse ved afløb i gulv, Kan anvendes til afløb i væg, hvis afstand fra gulv til midte afløb er 18 cm, Til montering på færdigt gulv, Til indbygning ved renoveringer, Til gulvstående toilet med P-bøjning og indløbshøjde til skyllevand 32–36 cm fra gulv (DIN EN 37) Forbedring af tidligere Monolith – montageramme som Geberit Duofix indbygningscisterner, Cisternekassen skal ikke mere afmonteres før montage, Bedre fixering af ventilen, Nemmere montage af bundstykker (klik-system)

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Leveringsmuligheder

Dag-til-dag levering

Hvis du vælger natlevering, bliver dine varer leveret før kl. 07 den efterfølgende arbejdsdag og inden kl. 15, hvis du vælger daglevering (gælder ikke leveringer til Bornholm).

Afhentning i AO Butik

Hvis du bestiller dine varer til afhentning i en af vores 49 AO butikker, står de klar til afhentning den efterfølgende arbejdsdag kl. 07. Levering til AO Butik har gratis levering.

Straksafhentning

Bestil en ”Straksafhenter” i en AO Butik, og varerne står pakket i butikken inden for én time. Når de er klar, får du automatisk en SMS. Det giver dig mindre spildtid og mere arbejdstid.