{{selectedFacet.Name}}

  {{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}
  Varenr. {{product.Varenr}}
  EAN: {{product.EAN | aoFirstDelimitedValue}}

  Øv

  Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

  Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via katagorierne.

  Anbefalinger baseret på din kurv

  MULTIGASDETEKTOR TETRA 3

  MULTIGASDETEKTOR TETRA 3

  Varedata

  Vare nr
  6398963141
  EAN nr
  5706445590322
  UNSPC
  41110000
  Mærke
  Elma
  Salgsforpakning
  1/1 STK
  Kan straksleveres
  Ja
  Leverandørens varenr
  5706445590322
  Rabatgruppe
  26303

  Beskrivelse

  Crowcon Tetra3® er en meget handy multigasdetektor med op til 4 måleceller, det er den ideelle gasdetektor, til personer der arbejder i kloakker, brønde o.a., hvor der kan opstå risiko for reduceret ilt indhold eller forekomster af H2S samt eksplosive gasser. Når man arbejder i sådanne områder er det ikke tilstrækkeligt kun at detektere én type gas, derfor skal man vælge Crowcon Tetra3®.

  Crowcon Tetra3® leveres som standard med CH4-O2-H2S-CO celler, men kan ved bestilling leveres med O2 celle + en eller flere celler til detektering af andre gasarter, der er mere end 17 celler at vælge imellem, hvilket givet optimale muligheder for at dække et hvert ønske.

  Crowcon Tetra3® er designet således at det baggrundsbelyste displayet vender op ad, det bevirker at man ved normal montering i bælte altid kan se værdierne for de 4 forskellige målinger samt status for batteri kapaciteten. Betjeningen af detektoren sker via én knap, og kan nemt fortages med handsker på. I displayet vises de aktuelle gaskoncentrationer, med funktionstasten kan man vælge at få vist peek værdier, events, kalibreringsvarsler samt celle og batteri status. Der er i Crowcon Tetra3® mulighed for at indlægge flere alarmgrænser, det er også muligt at indlægge tidsvægtet alarmgrænser for henholdsvis 15 min og 8 timer, ved alarm gives der både et akustisk, visuelt og et vibrationssignal.

  Crowcon Tetra3® kan bl.a. oplades via bil lader eller stationær lader, driftstiden for en fuldt opladet gasdetektor med 4 celler er 16 timer. Den indbyggede datalogger med real-time clock kan opsamle 50 timers data med ét minuts interval, for alle 4 celler samt mere end 1500 events.

  Til Crowcon Tetra3® kan der leveres ekstraudstyr til administration af detektoren, hermed kan der udskrives opsamlede data, ændres alarmgrænser, foretages kalibrering og nulstilling af detektoren.

  Crowcon Tetra3® leveres med batteri stationær oplader og manual, og er godkendt jf. ATEX II 2G EEx iad IIC T4.

  Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os  Andre købte også