{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}
Varenr. {{::product.Varenr}}
EAN: {{::product.EAN | aoFirstDelimitedValue}}

Øv

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via katagorierne.

Anbefalinger baseret på din kurv

MULTIGASDETEKTOR TETRA 3

MULTIGASDETEKTOR TETRA 3

Varedata

Vare nr
6398963141
EAN nr
5706445590322
UNSPC
41110000
Mærke
Elma
Salgsforpakning
1/1 STK
Kan straksleveres
Ja
Leverandørens varenr
5706445590322
Rabatgruppe
26303

Beskrivelse

Crowcon Tetra3® er en meget handy multigasdetektor med op til 4 måleceller, det er den ideelle gasdetektor, til personer der arbejder i kloakker, brønde o.a., hvor der kan opstå risiko for reduceret ilt indhold eller forekomster af H2S samt eksplosive gasser. Når man arbejder i sådanne områder er det ikke tilstrækkeligt kun at detektere én type gas, derfor skal man vælge Crowcon Tetra3®.

Crowcon Tetra3® leveres som standard med CH4-O2-H2S-CO celler, men kan ved bestilling leveres med O2 celle + en eller flere celler til detektering af andre gasarter, der er mere end 17 celler at vælge imellem, hvilket givet optimale muligheder for at dække et hvert ønske.

Crowcon Tetra3® er designet således at det baggrundsbelyste displayet vender op ad, det bevirker at man ved normal montering i bælte altid kan se værdierne for de 4 forskellige målinger samt status for batteri kapaciteten. Betjeningen af detektoren sker via én knap, og kan nemt fortages med handsker på. I displayet vises de aktuelle gaskoncentrationer, med funktionstasten kan man vælge at få vist peek værdier, events, kalibreringsvarsler samt celle og batteri status. Der er i Crowcon Tetra3® mulighed for at indlægge flere alarmgrænser, det er også muligt at indlægge tidsvægtet alarmgrænser for henholdsvis 15 min og 8 timer, ved alarm gives der både et akustisk, visuelt og et vibrationssignal.

Crowcon Tetra3® kan bl.a. oplades via bil lader eller stationær lader, driftstiden for en fuldt opladet gasdetektor med 4 celler er 16 timer. Den indbyggede datalogger med real-time clock kan opsamle 50 timers data med ét minuts interval, for alle 4 celler samt mere end 1500 events.

Til Crowcon Tetra3® kan der leveres ekstraudstyr til administration af detektoren, hermed kan der udskrives opsamlede data, ændres alarmgrænser, foretages kalibrering og nulstilling af detektoren.

Crowcon Tetra3® leveres med batteri stationær oplader og manual, og er godkendt jf. ATEX II 2G EEx iad IIC T4.

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til osAndre købte også