MULTIGASDETEKTOR TETRA 3

Varedata

Vare nr
6398963141
EAN nr
5706445590322
UNSPC
41110000
Mærke
Elma
Salgsforpakning
1/1 STK
Leverandørens varenr
5706445590322
Rabatgruppe
26303

Beskrivelse

Crowcon Tetra3® er en meget handy multigasdetektor med op til 4 måleceller, det er den ideelle gasdetektor, til personer der arbejder i kloakker, brønde o.a., hvor der kan opstå risiko for reduceret ilt indhold eller forekomster af H2S samt eksplosive gasser. Når man arbejder i sådanne områder er det ikke tilstrækkeligt kun at detektere én type gas, derfor skal man vælge Crowcon Tetra3®.

Crowcon Tetra3® leveres som standard med CH4-O2-H2S-CO celler, men kan ved bestilling leveres med O2 celle + en eller flere celler til detektering af andre gasarter, der er mere end 17 celler at vælge imellem, hvilket givet optimale muligheder for at dække et hvert ønske.

Crowcon Tetra3® er designet således at det baggrundsbelyste displayet vender op ad, det bevirker at man ved normal montering i bælte altid kan se værdierne for de 4 forskellige målinger samt status for batteri kapaciteten. Betjeningen af detektoren sker via én knap, og kan nemt fortages med handsker på. I displayet vises de aktuelle gaskoncentrationer, med funktionstasten kan man vælge at få vist peek værdier, events, kalibreringsvarsler samt celle og batteri status. Der er i Crowcon Tetra3® mulighed for at indlægge flere alarmgrænser, det er også muligt at indlægge tidsvægtet alarmgrænser for henholdsvis 15 min og 8 timer, ved alarm gives der både et akustisk, visuelt og et vibrationssignal.

Crowcon Tetra3® kan bl.a. oplades via bil lader eller stationær lader, driftstiden for en fuldt opladet gasdetektor med 4 celler er 16 timer. Den indbyggede datalogger med real-time clock kan opsamle 50 timers data med ét minuts interval, for alle 4 celler samt mere end 1500 events.

Til Crowcon Tetra3® kan der leveres ekstraudstyr til administration af detektoren, hermed kan der udskrives opsamlede data, ændres alarmgrænser, foretages kalibrering og nulstilling af detektoren.

Crowcon Tetra3® leveres med batteri stationær oplader og manual, og er godkendt jf. ATEX II 2G EEx iad IIC T4.

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Andre som købte dette produkt, købte også
Andre som kiggede på dette produkt, kiggede også på