Tilbage
{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

Opdatering af AO.dk

Vi opdaterer AO.dk og AO Mobil app på søndag mellem kl. 16.00 og 16.30. Der vil i perioden kunne forekomme ustabilitet, og det er ikke muligt at placere en ordre. Vi beklager ulejligheden.

Kort om AO Johansen

Brødrene A & O Johansen A/S er en danskejet virksomhed med hovedsæde i Albertslund. Virksomheden blev grundlagt i 1914, og i 1963 blev vi børsnoteret. Vi er en af de førende grossister i byggebranchen og har e-handelsplatforme for salg af tekniske installationsmateriale i Danmark, Sverige og Norge. Vi har omkring 700 medarbejdere og et sortiment på over 400.000 varevarianter. Det, vi ikke har på lager, kan vi skaffe i en fart.

Vi har i alt 50 håndværkerbutikker fordelt over hele landet. Vi har 5 butikker i Sverige og 1 i Estland. I butikkerne er der i gennemsnit ca. 5.000 daglige afhentninger.

Varesortiment
AO's primære forretning er rettet mod det professionelle i Danmark, hvor der leveres et bredt varesortiment inden for fagområderne VVS, El, Værktøj og VA. 

Solid erfaring kommer dig til gode
Med mere end 100 års erfaring har vi en solid viden om og erfaring inden for byggebranchen, projektmarkedet (fokus på store renoverings- og nybyggeriprojekter) og ReMoVe (Reparation, Modernisering og Vedligehold). Vi kan altså hjælpe vores kunder ud fra et solidt grundlag, og som kunde kan du være sikker på, at du bliver mødt af dygtige og kompetente medarbejdere – lige meget om du besøger en af vores håndværkerbutikker, ringer til vores kompetencecenter eller taler med din konsulent.

Dit eget faste kundeteam
Hos AO har vi et team af kontaktpersoner, og som kunde får du tildelt dit helt eget team. Det betyder, at du ikke er afhængig af én kontaktperson, og du kan være sikker på, at du får betjening af en, der kender dig og din forretning – uanset hvornår du ringer.

AO’s lager
Vores centrallager i Albertslund er fuldautomatiseret, og vores e-handelssystemer – fx vores app, AO.dk Mobil, til smartphones – har vundet priser. Det gør, at vi kan ekspedere dig hurtigt og effektivt – med færre fejl.

AO Sverige AB
AO er markedsleder på VA i Sydsverige. I Sverige er der valgt en regional strategi, hvor der fokuseres på VA og Værktøj.

Butikker, hvor du er
Det er vigtigt for os at være der, hvor du er. Det betyder, at vi hele tiden kigger på, hvor vores butikker er placeret, så vi har de bedste muligheder for at levere varen til lige netop dig og dine behov.