Tilbage
{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Anbefalinger baseret på din kurv
Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

Anbefalinger baseret på din kurv

Bliv handelselev i AO

Lev livet med hænderne, hovedet og hjertet

I AO’s håndværkerbutikker har vi brug for dig. Hele dig.

Dit hoved til at styre lageret, bestille varer og rådgive kunder.

Dit hjerte til at mærke det sammenhold, den passion og den ånd, som gør livet i AO så særligt.

Og dine hænder til at fylde op på hylderne, tage telefonen, skrive ordrer og gøre det, vi alle sammen gør i AO:

gi’ en hånd med, når håndværkerne bygger og vedligeholder Danmark.

 

 

 

Tilbage til toppen

Hvad laver en elev? 

Et elevliv med fart på... og smil på

Når du møder ind mandag morgen, starter du med at fylde op i butikken. Så begynder kunderne at strømme ind: Du ekspederer ved kassen, tager imod bestillinger over telefonen og snakker med leverandører, når der skal skaffes specialvarer.

 

 

Kom tæt på håndværkerne

Ofte kommer de samme kunder hver dag. Så mange elever oplever, at der hurtigt bliver en afslappet tone, som gør det endnu sjovere at gå på arbejde. Ud over kunder har du også daglig kontakt til fx vores centrallager, leverandører, onlineteam osv.

 

Få dit eget ansvarsområde

Gør du det godt (og det gør du selvfølgelig), kan du regne med at få masser af ansvar. De fleste elever får endda deres eget ansvarsområde, fx onlinerekvisitioner, varemodtagelser eller en bestemt hyldesektion, alt efter hvad der er brug for i butikken.

 

 

 

 

Tilbage til toppen

Alt det her lærer du

Man skal lære, så længe man lever

Den 2-årige elevuddannelse starter den den første hverdag i september og veksler mellem praktisk arbejde i en af vores 50 håndværkerbutikker over hele landet, skolegang på Business College Syd på Sydals og intern undervisning på AO's hovedkontor i Albertslund. Undervejs lærer du om alt fra personligt salg, kundebetjening og kundeadfærd til præsentationsteknik, markedsføring og projektstyring. Og så kommer du naturligvis ind under huden på vores VVS-, el-, VA- og værktøjsprodukter.

 

Vi er med dig hele vejen til målet

Du får altså rigeligt at bestille. Og det er helt med vilje. Det er nemlig ikke for sjov, når vi siger, at vi tager din læring alvorligt og vil gøre alt for at give dig den praktiske erfaring og teoretiske viden, der skal til, for at du kan udfolde dit talent. Det er også grunden til, at du gennem hele forløbet bliver fulgt tæt af vores elevansvarlige i HR samt af din kommende butiksleder og salgschef. De koordinerer dit elevforløb sammen med dig og sørger for, at du når dine og vores mål.

 

 

 

Tilbage til toppen

Din fremtidig karriere

Lad os føre dine drømme ud i livet

I AO kommer der kun to håndfulde elever på holdet om året. Bliver du en af dem, kan du være sikker på, at vi sætter alle kræfter ind på at give dig den elevuddannelse, du drømmer om, og forberede dig til dit næste job. For vi har store planer for din fremtid. En elevuddannelse hos AO giver dig et solidt fundament for din fremtidige karriere og åbner op for mange forskellige stillinger inden og uden for AO. Vi har talrige eksempler på tidligere elever, der i dag er ansat som specialister, ledere og sågar direktører.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilbage til toppen

Hvad skal du kunne

Nogen kan du – resten lærer vi dig

Som elev i AO får du masser af ansvar og tæt kontakt til kunderne. Derfor forventer vi, at du er pligtopfyldende, snakkesalig og serviceminded – og er glad for at smile. Samtidig skal du have  vilje, gåpåmod og initiativ og brænde for at vise, hvad du dur til ude i butikken.

Klar til at bygge oven på din viden?
Og så skal du være fuld af nysgerrighed og villig til at lytte til dine kolleger, som vil lære dig alt det, du skal vide om varebestilling, salg, butiksdrift og kundeservice. Nå ja, du skal også lige have de formelle krav på plads, hvilket vil sige, at du skal have:

  • En EUD eller EUX (med de uddannelsesspecifikke fag inden for handel)
  • En HHX (suppleret med op til 5 ugers tillægseksamen, EUS)
  • Eller en STX, HF eller HTX  (suppleret med op til 10 ugers tillægseksamen, EUS)

 

Tilbage til toppen

AO som arbejdsplads

Lær AO lidt bedre at kende her

AO er en af Danmarks største håndværkergrossister med ca. 750 medarbejdere og over 3 milliarder kroner i omsætning. Vi har 50 håndværkerbutikker fordelt over hele landet, hvor professionelle håndværkere kan købe alt inden for VVS, el, VA og værktøj.

Hos AO behandler vi hinanden med respekt. For dig betyder det ikke blot, at du får ansvar og frihed til at forvalte det. Men også at du får viden og opbakning, så du kan forvalte det bedst muligt. På den måde skaber vi en arbejdsplads, der rykker dig fagligt og personligt.

 

Læs mere om AO her

 

 

Tilbage til toppen