{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

Din lokale AO - "Vi kan få det hele hos AO…"

ENCO – Ernst Nielsen & Co. A/S i Glostrup er blandt landets førende teknikentreprenører og løser en meget bred vifte af opgaver inden for bl.a. el, VVS, sprinkler, fjernvarme og industriservice. Igennem de seneste 10 år har ENCO været fast kunde hos AO.

“Jamen, vi køber jo alt muligt hos AO,” fortæller Sulle, der er lagerchefen hos ENCO i Glostrup.
Sulle har været i virksomheden i 25 år, og selv om han garanteret har et efternavn ligesom alle os andre, så insisterer han på, at han bare skal kaldes for Sulle.
Sulle arbejder som lagerchef hos ENCO’s hovedafdeling på Erhvervsvej i Glostrup, men virksomheden har også afdelinger i Næstved, Lyngby og Gentofte. Med over 100 medarbejdere, er ENCO blevet en af de større spillere i branchen, og kunderne tæller bl.a. virksomheder som NCC og MT Højgaard.
“Vi tager også hovedopgaver ind, og har været med til at lave Danmarks største hotel, Bella Sky,” fortæller Sulle.

Hvorfor er I stamkunder hos AO?

“Der er mange faktorer. Vores folk de købte jo deres VVS-udstyr, og fittings osv. i butikken, og så var det jo meget naturligt, at vi også købte værktøj hos dem også. Hos AO kan vi jo få alt det, som vi skal bruge til vores VVS- og elarbejder. Og så var det fint, at de kunne give os nogle fornuftige priser,” fortæller Sulle, der som regel bestiller sine varer over telefonen eller via internettet.

Hvad har været den bedste oplevelse?

“Jeg synes, jeg får god service hele tiden. Hvis der er nogle ordrer, der virkelig haster, har Jens Højgaard, der er ansat hos AO, hjulpet mig rigtig meget. Han er flere gange selv kommet med varerne til os. Det er sådan en slags service, som jeg sætter stor pris på,” siger Sulle.