Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele

Spar 10% på alt fra månedens leverandør Grohe - tilbuddet gælder kun i marts

Se tilbud
Vis alle produkter

Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele

Spar 10% på alt fra månedens leverandør Grohe - tilbuddet gælder kun i marts

Se tilbud
{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

"Mange butikker og de bedste onlineløsninger er den rigtige kombination for os..."

For en alsidig håndværksvirksomhed som Schandorff på Amager er det en fordel, hvis grossisten har et stort netværk af butikker og samtidig tilbyder gode onlineløsninger.

Håndværksvirksomheden Schandorff på Amager er med direktør og indehaver Henri Flex’ ord en rigtig allroundvirksomhed, der løser en bred vifte af opgaver inden for næsten alle fag.
“Det mest sigende for vores forretning er nok, at vi jo har de traditionelle fag, samtidig med at vi er med helt fremme, når det kommer til de teknologiske løsninger, der gør vores arbejdsdag lettere,” forklarer Henri Flex, der selv er autoriseret el- og VVS-installatør.
Derfor er alle medarbejdere udstyret med deres egen iPhone, som de anvender, uanset om der skal udfyldes arbejdssedler, bestilles varer hjem eller findes frem til den næste kundes adresse.
“Selv den gamle blikkenslager klarer sig stort set uden papirer i dag,” fortæller Henri Flex.
Hos Schandorff er alle medarbejdere også inddraget i at sikre, at de rigtige varer og værktøj er på lager.
“Men for at vi ikke alle sammen bestiller, så mødes vi hver morgen til en kop kaffe, og så kan vi også lige få snakket om, hvis der for eksempel er kommet en ny type vandlås eller en ny fitting, som folkene gerne vil have bestilt hjem. Og så sørger de selv for at bestille den via AO’s app på iPhonen.”

Godt med netværk af butikker

Schandorff løser især mindre service- og vedligeholdelsesopgaver, og det betyder, at medarbejderne ofte kan have 4-6 forskellige opgaver i løbet af en arbejdsdag. Og selv om de ansatte er dygtige til at planlægge på forhånd, hvilke dele der skal med ud til kunden, så kan der opstå behov for at køre til grossisten i løbet af dagen.
“Ude hos kunden har vi også god gavn af appen,” fortæller Henri Flex.
“For vi kan simpelthen med det samme gå online og tjekke, om den pågældende vare nu også er på hylden i håndværkerbutikken. Samtidig er det også let at se, hvor den nærmeste AO ligger. For det er jo fjollet at køre hele vejen til Amager, hvis vi nu kun er 400 meter fra håndværkerbutikken på Finsensvej,” forklarer Henri Flex.
Han foretrækker, at medarbejderne selv henter varerne hos AO’s håndværkerbutik i stedet for eksempelvis at få varerne leveret med bud.
“Det går hurtigere for os selv at hente varerne. Og så må vi heller ikke lukke øjnene for, at det er godt at få en kaffepause i håndværkerbutikken og måske lige få snakket lidt med nogle kolleger i branchen. Det er både godt socialt, og samtidig kan man få kollegernes bud, hvis man måske har en opgave, der driller,” forklarer han.

 

FAKTA:
Schandorff ApS har 10 medarbejdere og løser primært mindre opgaver som spjæld, service og vedligehold for boligforeninger, erhverv og private i hovedstadsområdet.