Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele

Spar 10% på alt fra månedens leverandør Devi - tilbuddet gælder kun i januar

Se tilbud
Vis alle produkter

Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele

Spar 10% på alt fra månedens leverandør Devi - tilbuddet gælder kun i januar

Se tilbud
{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

5 stærke argumenter til fru Hansen

Du kender måske situationen: Fru Hansen vil egentlig gerne gøre ’noget’ ved sit hus, men mangler lige det sidste argument, der får hende til at droppe årets solferie og i stedet bruge pengene på at forbedre boligen. Vi har samlet en håndfuld stærke argumenter, som kan bruges i en håndevending …


Fru Hansen:

”Åh, jeg interesserer mig egentlig ikke for min el-regning – jeg ved faktisk ikke engang, hvor meget jeg bruger på strøm. For resten vil jeg hellere bruge pengene på en uges skiferie i Tyrol …”
Håndværkeren:
”Jamen, det behøver skam ikke være så kompliceret, fru Hansen. Hvis du for eksempel investerer i en ny cirkulationspumpe, er håndværkeren hurtigt ude af døren igen. Alene på strøm-regningen kan du spare op til 1.000 kroner om året, og pumpen er tjent hjem i løbet af tre til fem år. Med de nye cirkulationspumper kan du endda styre den via din smartphone – så du kan sidde på pisten i Tyrol og via en app styre, hvor meget pumpen skal arbejde hjemme i huset. Og der er jo ingen grund til at fyre en masse unødig energi af, når familien alligevel ikke er hjemme.”


Fru Hansen

”Jeg elsker lange brusebade …”
Håndværkeren:
”Jo, det forstår jeg, fru Hansen. Men er du klar over, hvor mange liter vand, der drøner ud af din bruser i minuttet? Og at en kubikmeter vand snildt løber op i 50 kroner – og at vandet bliver dyrere og dyrere? Måske du skulle overveje et nyt, smart bruse-armatur, som med små LED-lys kan signalere, om du nu har stået lidt for længe under det varme vand. Det er for resten også en supersmart idé, hvis ungerne er nogle vandhunde …”


Fru Hansen:

”Det kan ikke betale sig for os at gøre noget som helst … for vi vil gerne sælge huset om et par år …”
Håndværkeren:
”Jo, fru Hansen, men er du klar over, at boligkøbere i stadig højere grad ser på, hvilket energimærke dit hus har? Sammen med beliggenheden og udbudsprisen er husets energimærke den faktor, som boligkøbere kigger efter i dag. Så jeg kan ikke love, at du får en højere pris – men det er næsten stensikkert, at du får hurtigere solgt, hvis boligen har et bedre energimærke. For resten læste jeg i Politiken om huspriser, at boliger med energimærket A, B eller C har holdt prisen eller er steget i pris fra 2010 til 2014, mens boliger med energimærket E, F eller G er faldet markant i pris.


Fru Hansen
”Det er egentlig ret træls, at jeg skal drøne rundt og skrue på radiatorerne konstant.”
Håndværkeren:
”Jamen, fru Hansen, der er kommet mange intelligente løsninger på markedet, som måske er værd at overveje. Det løfter boligen til en helt anden klasse. For eksempel kan Danfoss Living-systemet kombineres med både ventilation, varmepumper eller endda fjernvarme og gasfyr. Du får en løsning, hvor du fra din ipad kan kontrollere alle radiatorer – og du kan endda styre systemet, så du ikke kun får natsænkning på dit varmeanlæg, men også dagsænkning. Når hele familien er på job eller skole, kan du sagtens sænke for varmen. Og når du lufter ud, reagerer systemet helt automatisk – det er altså ret smart.”


Fru Hansen
”Jeg synes, jeg har hovedpine hele tiden – og manden er eddikesur konstant … har du tilfældigvis nogle Treo med i din bil?
Håndværkeren:
”Det lyder, som om I måske har problemer med indeklimaet? I skulle overveje et ventilationsanlæg. Et godt anlæg kan snildt suge 6-10 liter fugt ud af boligens indeluft i døgnet. Og den tørre luft I får, er nemmere at varme op – og så får I altså et bedre indeklima, så I kan sove bedre og skændes mindre …”