Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele

Spar 10% på alt fra månedens leverandør Damixa - tilbuddet gælder kun i februar

Se tilbud
Vis alle produkter

Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele

Spar 10% på alt fra månedens leverandør Damixa - tilbuddet gælder kun i februar

Se tilbud
{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

AO er med på VVS messen 15

VVS messen i Odense Congress Center, bliver igen med deltagelse af AO og i lighed med tidligere, kan vi igen findes i Hal C på Standende C3700 og C3701. Vi synes vi har en fin placering i Hal C og plejer at have stor fornøjelse af de mange kunder som vælger at ligge vejen forbi Hal C, siger Salgsdirektør for VVS -Jeanette Roed Berthelsen og fortsætter:

AO vil være der hvor vores kunder er. Vi vil være tilgængelige for vores kunder og det være sig både online, i butik, på landevejen og på telefonen. Vi ved at vores kunder lever i en konkurrencepræget hverdag, hvor tid og penge er to meget afgørende faktorer. Det forsøger vi på alle mulige måder at hjælpe dem med og indfører f.eks. af samme grund SPOT ON som gerne skulle kunne hjælpe en del af vores kunder med ovenstående.

Vi er leverandører til Håndværkerne og er meget ydmyge overfor den opgave, det er at levere et samlet produkt som gør det attraktivt at være kunde hos AO. Derfor lytter vi gerne til vores kunders fortællinger om udfordringer og problemer fra hverdagen og tager gerne imod gode råd. For kun på den måde, kan vi vide præcis hvad vores kunder efterspørger og har brug for siger Jeanette Roed Berthelsen

Af samme grund vil vores kunder også opleve en stand, hvor det i langt større grad handler om at snakke med vores kunder end at vise alverdens produkter frem. Vi viser nogle få udvalgte produkter og ellers drejer det sig om den servicepakke AO samlet leverer til håndværkerne og som hver dag gør det lidt nemmere, for vores kunder, at betjene deres kunder på den bedst tænkelige måde.

Sker der slet ikke noget sjovt? Jo da og selvfølgelig er der AO toast og andet godt til ganen og selvfølgelig kan du deltage i konkurrencen om en fed præmie. Besøger du standen og deltager i vores konkurrence, er du sikret en AO Cup fodbold til børnene derhjemme eller barnet i dig selv!

Vi glæder os til at hilse på dig!

AO