Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele

Spar 10% på alt fra månedens leverandør Damixa - tilbuddet gælder kun i februar

Se tilbud
Vis alle produkter

Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele

Spar 10% på alt fra månedens leverandør Damixa - tilbuddet gælder kun i februar

Se tilbud
{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

AO lancerer nu fuld integration til Minuba og Freesoft

 

AO lancerer nu fuld integration til Minuba og Freesoft
Dobbeltarbejde er ikke dobbelt så godt. Derfor har AO, udviklet fuld integration til Minuba og Freesoft, så man som håndværker kun skal lave sine tilbud og bestillinger ét sted, som så synkroniserer til det andet. Så når man benytte sig af AOs velkendte søgefunktioner til at fremsøge og vælge produkter til et tilbud, tilføjes produkterne samtidig tilbuddet hos Minuba og Freesoft. Det er både tidsbesparende og smart.

Nu skal det være slut med at lede efter papirlapper i bunden af varevognen eller notere tilbud på bagsiden af en pizzabakke. Håndværkernes papirarbejde skal fungere gnidningsløst - uden papir. Så kan de nemlig bruge tiden på godt håndværk.

Det er filosofien bag AOs nye samarbejdsløsning med Minuba og Freesoft, der som den første af sin slags i DK, først og fremmest gør op med dobbeltregistrering af varer i forbindelse med oprettelse af tilbud og arbejdssedler. På den måde slipper man for at skulle slå vare op hos AO, for derefter at skulle kopiere varenumre ind hos Sagsstyrings-udbyderen for tilslut at skulle finde de samme varer igen på AO.dk når tilbuddet accepteres af kunden.

”Vi vil gerne give håndværkerne mere tid til at lave deres håndværk. Derfor har vi skabt et system, der er fuldt integreret med de sagssystemer, som håndværkere bruger i forvejen – i første omgang Minuba og Freesoft. Vores services skal fungere flydende på tværs af platforme, det er vores kunder vant til fra de services de benytter i deres fritid, hvor fx Facebook og Spotify kan tale sammen”, siger AOs e-handelschef Anders Bach Waagstein. ”AOs system synkroniserer produktopdateringer gnidningsløst på tværs af platforme, så produkter, priser og ordrebekræftelser altid er opdaterede.”

Slut med kopiering mellem systemer
De nye samarbejdsmuligheder har også den fordel, at det fremover bliver meget lettere at fremsøge varer til de enkelte sager. Man kan både søge på navne og lede i varehierarkiet ved hjælp af AOs billedesøgning. Tidligere havde man ofte blot et varenummer at støtte sig til og måtte så kopiere varenummeret fra en søgning på AO.dk til sagsstyringssystemet. Det slipper man nu for.
”Samarbejdet med AO er rigtigt spændende. Det styrker både overblikket og effektiviteten for AOs og Minubas fælles kunder, hvilket passer perfekt med det som Minuba - hver dag - hjælper vores kunder med” udtaler Minubas direktør Casper Hassø Nielsen.
AOs nye samarbejdsløsning er allerede fuldt integreret i Minuba og Freesoft, og flere udbydere vil løbende blive tilføjet efterhånden som udbyderne kan understøtte det.

Fakta om AOs nye integrerede sagsstyringssystem

  • AOs bestillingsløsninger er som de første i Danmark, fuldt synkroniserede med de mest brugte sagssystemer som Freesoft og Minuba.
  • Informationerne flyder frit på tværs af platformene og er ikke låst til ét system.
  • Man kan bruge AOs velkendte billedesøgning til berigelse af tilbud og arbejdssedler.
  • Tidligere har det været EDI-integration, der har knyttet platformene sammen, så bestilte fakturaer blev tildelt den rigtige sag. Det kræver dog at den enkelte svend konsekvent kan huske de rigtige referencenr. Med den nye integration, kan du se de konkrete sager på AO.dk og arbejde direkte på sagerne, hvilket gør hverdagen meget nemmere og fejl kan undgås. Det kan sammenlignes med at man i mobilbank skal anvende et kontonummer for at overføre penge, via fx MobilePay skal man blot huske et mobilnummer.
  • Læs mere på www.ao.dk/sagsstyring