Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele

Spar 10% på alt fra månedens leverandør Devi - tilbuddet gælder kun i januar

Se tilbud
Vis alle produkter

Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele

Spar 10% på alt fra månedens leverandør Devi - tilbuddet gælder kun i januar

Se tilbud
{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

Årets håndværkere kåret i Cirkusbygningen

Der var kendisser og galla-stemning á la Hollywood, da Årets Håndværker 2015 blev kåret i Cirkusbygningen i København. Brdr. A&O Johansen er også i år stolte sponsorer af prisuddelingen og det gode håndværk, der ligger bag.

Det var næsten som at være med til Oscar-uddelingen i Hollywood, da Årets Håndværker 2015 blev kåret ved en stor og festlig prisuddeling i Cirkusbygningen i København forleden.

Den røde løber var selvfølgelig rullet ud, og mere end 1.000 glade og festklædte håndværkere var mødt op for at være med til at fejre kåringen af Årets Håndværker.
”Det var en fantastisk oplevelse og det er virkelig sjovt at være med til et arrangement, hvor der i den grad er fuld fart på festlighederne,” fortæller Lars Kestner, salgsdirektør for EL-sektionen hos Brdr. A & O Johansen.

”Trods alt er det ikke hver dag, at vi ser håndværkere ankomme i store limousiner iført jakkesæt og nypudsede sko. Vi er jo vant til, at folk ankommer i varebilen og med snavs under neglene.”

Det var fjerde år i træk, at Årets Håndværker blev kåret. Ved det store arrangement i Cirkusbygningen havde landets allerbedste håndværkere mulighed for at blive underholdt af en række stjerner og kendisser.

Jarl Friis-Mikkelsen ledede den store prisuddeling og kendisser som Linse Kessler, MC Einar og standupkomikeren Carsten Bang underholdt. Også vinderen af TV2s ’Danmark har Talent’, beatbokseren Thorsen var på scenen.

Håndværkerne er de ægte stjerner

Men de helt store stjerner var altså de håndværkere, der kunne lade sig hylde som vindere i de i alt 14 forskellige kategorier.

”Vi er meget glade for at kunne være med til at hylde det gode håndværk og de gode håndværkere. Og at det så kan gøres på en så festlig måde er virkelig en god idé. At kåre Danmarks bedste håndværkere er også med til at understrege vigtigheden af, at det ikke altid kun handler om pris, pris, pris. De dygtige håndværkere vinder jo netop, fordi de leverer god kvalitet og god service. Det er et budskab, som virkelig fortjener en galla-fest,” siger Lars Kestner.

Brdr. A & O Johansen var i år sponsor for kategorierne Bedste Elektriker og Bedste VVS’er.
Jeanette Roed Berthelsen, salgsdirektør for VVS hos Brdr. A & O Johansen, overrakte prisen for Årets VVS’er til Østblik VVS, der løb med prisen efter at have været nomineret i tre år i træk.

”Jeg er særligt glad for at overrække denne pris, for det må være den største anerkendelse, man kan få som håndværker, når det er en hyldest fra ens kunder,” siger Jeanette Roed Berthelsen.

For salgsdirektør Lars Kestner var det en ganske særlig oplevelse at få lov at overrække prisen som Årets Bedste Elektriker til J.J. Elektric fra Valby.

”Det var en kæmpe oplevelse at stå på scenen og få lov til at hylde det gode håndværk. Det er på tide, at vi får fokus på det gode håndværk og de dygtige fagfolk. Vi hos Brdr. A & O Johansen vil gerne bakke op om det gode arbejde. Og så er det samtidig fantastisk at se vinderne også blev så glade. Det er jo med til at understrege, at de også er stolte af deres arbejde og er glade for den anerkendelse, som prisen er.”