Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele

Spar 10% på alt fra månedens leverandør Devi - tilbuddet gælder kun i januar

Se tilbud
Vis alle produkter

Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele

Spar 10% på alt fra månedens leverandør Devi - tilbuddet gælder kun i januar

Se tilbud
{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

De nyeste produkter - Marts 2015

Diamantbor Forsheda

Diamantbor til boring af huller i beton til gennemføring med PVC/PP –rør, både glatte og korrugerede rør via gummi manchetter. Leveres som standard med 5/4” adapter, der nemt kan skiftes ud med enten en 1/2” eller PIXIE adapter og kan derved nemt tilpasses alle maskiner. Diamantboret er med ZENESIS.segmenter, som opnår helt unikke boreegenskaber. Øget borehastighed, forlænget levetid samt færre rystelser i kerneborestativet.
Se diamantborene her

Raaco ToolBag PRO

Professionelle værtøjstasker med et stort antal forstærkede lommer med høj slidstyrke, et stort rum i taskens fulde længde samt hård bund med kraftige gummifødder, som hæver tasken over underlaget. Stærkt bøjlehåndtag med gummigreb kan vippes til siden, så du har nem adgang til indholdet i tasken. Inkl. aftagelig og justerbar bærerem. Fås i størrelserne 16”, 20” og 24”
Se Raaco Toolbag PRO her

Milwaukee støvfri boring

Med High performance SDS-plus borehammer Fuel™ CHPX-402C og M18-28 CPDEX støvopsamler kan der bores 99,75% støvfrit. Støvudsuget er designet med 3-trinskontakt, der udover ”tænd” og ”sluk” har en automatisk tænd-funktion, så støvsugeren automatisk aktiveres, når der bores.
Se borehammeren og støvopsamleren her

LEDitsee hjelmlys

Hjelmmodul til montering på sikkerhedshjelm. Monteres uden at bore i hjelmen. 12 hvide LED. Vægt: 120 g. Levetid LED-pærer: 10.000 timer. LUX: 65-75 LUM. Leveres komplet med skruetrækker til montering og 1 stk. 9 V batteri med levetid på op til 80 timer. Fås i farverne hvid, sort, blå og gul.
Se LEDitsee hjelmlys her

LED LENSER M3R

Den mindste genopladelige lygte i M-serien med høj ydeevne og det eksklusive M-serie design. Denne lygte er et miniature vidunder, når det kommer til størrelse og vægt. Med Advanced Focus System og den har tre lysprogrammer: Power - Low Power - Strobe. I Power-indstillingen har M3R en fantastisk lysstyrke på 220 Lumen og med fokuseret lyskegle opnår lygten en rækkevidde på ca. 240 meter. M3R vejer blot 45 gram inklusiv det medfølgende Lithium-Ion batteri, som giver lygten en brændetid på op til ca. 6 timer.
Se LED Lenser M3R her

Populær downlight - nu i rustfrit stål

De populære downlights DL-2013 og DL- 880 er blevet videreudviklet og kan nu leveres i rustfrit stål 316, der er velegnet til udendørsmontering. De kan også leveres i en kvadratisk udgave, som virker mere eksklusivt. De nyudviklede produkter er lanceret under navnene DL-2014 og DL- 888. DL-2014 fås i hvid, sort og børstet stål og DL-888 i hvid og børstet stål. Begge til indendørs montering. DL-2014 rustfri leveres i hvid og børstet rustfrit stål. Med den reducerede varmeafgivelse kan modellerne monteres endnu tættere på dampspærre og andet brændbart materiale. Modellerne har desuden en lav indbygningsdybde, hvilket betyder, at den kan monteres under dampspærre og dermed undgår at bryde den.
Se DL-2014 serien og DL-888 serien her

Splash Floodlight

Flash Light introducerer den energieffektive LED-projektør Splash Floodlight. Splash Floodlight har et kraftigt lysudbytte og lyser godt op. Modellen er derfor særdeles velegnet til belysning af store pladser og bygninger, skilte og andet udendørs eksteriør. Splash Floodlight har en gennemsnitlig levetid på op til 45.000 timer, svarende til ca. fem år, hvor lyset er tændt konstant. Splash Floodlight er derfor yderst energibesparende og har en lang holdbarhed og er specielt anvendelig til udendørs arealer, hvor man ikke ønsker at skifte lyskilde i tide og utide. Modellen kan leveres i 10, 15, 35, 50, 70,100 og 150 W.
Se Splash Floodlight her

Glamox C10 – nu med LED

C10-S1 er et påbygnings- eller nedhængt armatur, der nu kan leveres LED. Armaturhuset leveres i hvidlakeret stål med hvide kunststof-endestykker. C10-S1 leveres i 2 forskellige modulstørrelser, 150 og 225mm, og 8 forskellige lumenpakker. Kan også leveres med integreret sensor.
Se Glamox C10 her

Spejlamatur med LED og sensor

Glamox A40-W er et spejlarmatur med et enkelt og funktionelt design, der nu kan leveres med LED-lys. Den optimale afskærmning giver en god lysfordeling. Monteret over et spejl vil det give et behageligt blødt lys i ansigtet. A40 er ideel til brug i badeværelser, toiletter, garderober og vaskerum. Vælg mellem to forskellige farver, hvid eller krom. A40-W kan leveres i forskellige længder med eller uden stikkontakt og sensor. Med en integreret bevægelsessensor er dette en energieffektiv og alsidig løsning til private og offentlige projekter.
Se Glamox A40-W armaturerne her