Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele

Spar 10% på alt fra månedens leverandør Devi - tilbuddet gælder kun i januar

Se tilbud
Vis alle produkter

Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele

Spar 10% på alt fra månedens leverandør Devi - tilbuddet gælder kun i januar

Se tilbud
{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

De nyeste produkter - Juni 2015

Citro Cleaner

CRC har udvidet sit sortiment af rengøringsmidler. Citro Cleaner er et kraftigt rengøringsmiddel baseret på naturlige appelsinterpener til sikker rengøring og vedligeholdelse af maskiner og udstyr. Kan anvendes til alle metaloverflader uden at efterlade pletter.

Nyt bore-/skruesystem med unik borehammerforsats

FlexiClick fra Bosch er et kraftfuldt, ledningsfrit bore-/skruesystem med fire forskellige typer forsatser, så du kan klare en bred vifte af opgaver med én maskine. Systemet omfatter bore-/skruemaskinen GSR 18 V-EC FC2 Professional og den tilhørende borepatron-, kantskruehoved- og vinkelborepatronforsats samt den nye og helt unikke borehammerforsats. Applikationerne strækker sig fra klassiske skrueopgaver til boring i træ, metal og selv beton.

 

Super Silent diamantklinger

Markedets bedste lyddæmpning med specialudviklet sandwichstamblad og ny type 15 mm høj segment. Klingen holder sig aggressiv og øger skærehastigheden. SUPER SILENT er en god universalklinge, der skærer i de fleste byggematerialer og er samtidig en markant forbedring af arbejdsmiljøet pga. den kraftigt reducerede støj på arbejdspladsen. Klingen fås i Ø350 mm og Ø400 mm.
Se Super Silent diamantklinge her

Akku-jernklippere

Kraftige og hurtige batteridrevne armeringsklippere fra Hitachi. UDC16MB3 med en klippekapacitet i stål fra Ø6 til 16 mm, klippehastighed på ca. fire sekunder og klipper op til 220 klip pr. opladning. DC20MX har en klippekapacitet fra Ø6 til 20 mm, klippehastighed på ca. 6,5 sekunder og klipper op til 140 klip pr. opladning. Begge maskiner har drejeligt klippehoved på 340˚, ekstra returventil for sikker brug, vendbare skær og splitbeskyttelse. Begge maskiner leveres med kombilader til 230 V/12 V og et styk 18 V/5,0 Ah Li-Ion batteri.

Entreprenørpumpe

STP2-500, 2” pumpe fjerner væsker med indhold af sand og sten, som var det rent vand. Pumpehuset i speciallegeret støbejern er særdeles modstandsdygtigt over for slitage og tåler høj gennemstrømning. Bundsi med syv-mm-huller, der forhindrer større partikler i at blokere løbehjulet. Pumpen kan tåle at løbe tør for vand igen og igen. Termosikring på pumpen slår fra, når den bliver for varm.
Se STP2-500 entreprenørpumpen her

 

 

Globe Ophæng fra Flash Light

Med Globe Ophæng 20W LED leverer Flash Light et energibesparende alternativ til de traditionelle cafépendler. Det sker uden dog at gå på kompromis med lyskvalitet og lysfordeling i glaskuplen. Ophænget er dæmpbart og leveres med fire meter ledning. Det passer til glaskuppel Ø300 mm og Ø350 mm.

Nyeste indbygningsspot

Møbelspotten fra Flash Light, DL-3103 med 3W LED, er nyeste model af indbygningsspot til overskabe, hylder, reoler m.m. Med DL-3103 er møbelspotserien med LED fuldt kompatibel med de traditionelle møbelspots med halogen.
Se DL-3103 møbelspotten her

  

SG AERO LED – nyt funktionelt armatur

AERO fra norske SG tilbyder flere løsninger med det samme armatur og med et lysoutput på op til 1.700 lumen baseret på det nyeste LED. AERO er et holdbart udendørsarmatur, udført i formstøbt  pecialaluminium, pulverlakeret i mat hvid eller grafit. Der er fokuseret på lang holdbarhed, og der ydes derfor 10 års korrosionsgaranti på produktet. AERO er IP65 og kan vægmonteres som både uplight til facadebelysning eller som downlight til belysning over porte, døre eller blot facade/rutelys. Det er endvidere i en model med stolpebeslag, som passer til standard Ø60 mm-stolper eller Ø48 mm via den medfølgende adapter, og dermed kan den bruges som sti- eller gårdbelysning.
Se SG's AERO LED her

SG JUNISTAR GYRO-downlights – vip i alle retninger

Junistar GYRO er sidste nye skud på stammen fra SG. Disse unikke downlights til indbygning kan via deres unikke vippemekanisme vippes 30 grader i alle retninger. GYRO-downlights leveres komplet inkl. driver med dæmpbar integreret 7W kvalitets-LED-lyskilde, som giver 375 lumen og har en levetid på 50.000 timer. De er udført med et indbygningshul på Ø83 mm, så det er nemt at få hånden op og lave tilkoblingen. Med en indbygningshøjde på blot 48 mm giver det en masse muligheder.
Se SG's Junistar Gyro her