Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele

Spar 10% på alt fra månedens leverandør Devi - tilbuddet gælder kun i januar

Se tilbud
Vis alle produkter

Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele

Spar 10% på alt fra månedens leverandør Devi - tilbuddet gælder kun i januar

Se tilbud
{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

Den helt rigtige brønd

På AO Vaga Tekniks værksted i Horsens skræddersyr specialister tekniske brønde til Danmarks vandforsyninger. De holder automatisk øje med vandspild, og det sparer penge - mange penge.

Vandforsyninger landet over installerer tekniske brønde, der automatisk holder øje med eventuelt spild, og sikrer at lækager undgåsDet er dyrt, når rent drikkevand går til spilde. Dyrt, når der er lækager på ledningsnettet.
Derfor er der god økonomi i, at en lang række vandforsyninger landet over installerer tekniske brønde, der automatisk holder øje med eventuelt spild, sikrer, at lækager undgås, og slår alarm, hvis uheldet skulle være ude.
AO Vaga Tekniks værksted fremstiller skræddersyede brønde. Hver eneste er tilpasset efter den enkelte kundes ønsker lige fra vejledning over produktion til installation.

Ledningstab koster dyrt for vandforsyningerne

Når vand pumpes op fra undergrunden og via vandværkerne sendes ud i ledningsnettet til forbrugerne, måles der på ledningstab.
- Overstiger det 10 procent, vanker der en strafafgift fra staten til vandforsyningerne, siger Olaf Christiansen, chef for AO Vaga: - Med specialbrønde får vandforsyningerne et godt instrument i hænde til at overvåge ledningsnettet, ikke mindst om natten.
Olaf Christiansen tilføjer, at strafafgiften er et kontant incitament til, at der sættes ind for at overvåge spild og fange det i opløbet.

Overvågning i vandforsyningernes brønde

Typisk graves brøndene ned i vandforsyningernes forskellige sektioner. I brøndene er installeret avanceret teknologisk udstyr, som kan kommunikere med forsyningens SRO-anlæg.  SRO står for Styring, Regulering og Overvågning. I udstyret indgår blandt andet PLC-enhed, flowmålere, transmittere og vand-på-gulv-alarmer, og i brønden er installeret lænsepumper.
- Vi lytter til de ønsker, forsyningerne har og producerer brøndene, så de fuldstændig svarer til den enkelte vandforsynings behov, påpeger Olaf Christiansen.

Brønde af tårnhøj kvalitet

Antallet af brønde, der skal til, er naturligvis individuelt, men erfaringsmæssigt drejer det sig i snit om en halv snes per vandforsyning.
Værkstedets store specialviden og ekspertise sikrer, at det er produkter af høj kvalitet, der leveres: Brønde af tårnhøj kvalitet.
De ni USME-certificerede plastsvejsere på værkstedet behersker alle kendte svejseformer som stuk-, muffe, elektro-, varmluft- og ekstrudersvejsning.

»Det er kram…«

På værkstedet hos Vaga teknik er blandt andet svejsere, ingeniører, maskinmestre, vvs-teknikere og tekniske medarbejdere i øvrigt.På værkstedet er endvidere en ingeniør, en maskinmester, en vvs-tekniker, en assistent samt tekniske og administrative medarbejdere i øvrigt.
- Der er travlt, fortæller Olaf Christiansen, som fremhæver, at værkstedet har valgt at køre, hvad han kalder Mercedes-modellen.
- Det gør ikke brøndene til de billigste på markedet, men til gengæld er de de bedste. Vi har fokus på kvalitet, og kvalitet og pris hænger sammen. Det er kram, det vi leverer, forsikrer AO-chefen.

Der handles direkte med forsyningsvirksomhederne

Der handles direkte med forsyningsvirksomhederne, og brøndene er et supplement til AO Vagas komponentsalg.

Korteste vej fra idé til færdigt vandforsyningsprojekt

Ud over de tekniske brønde til vandforsyninger fremstilles også brønde til spildevand på Vaga Tekniks værksted, der både rummer projektafdeling og PE-værksted og stolt skilter med, at her er den korteste vej fra idé til færdigt arbejde.

Projektering og fremstilling af de nøglefærdige specialbrønde er det primære arbejdsområde. Hertil kommer en lang række andre kompetencer, eksempelvis præfabrikation af komplette rørinstallationer i PE, fremstilling af segmentsvejste bøjninger og specialfittings i PE og montering af sammenbyggede ventiler og aktuatorer.

Produktionsværkstedet er moderne indrettet med en tiptop maskinpark.

AO Vaga Teknik A/S har base i Horsens og er en selvstændig sektion i Brødrene A & O Johansen A/S-koncernen.

Læs mere om og kontakt Vaga Teknik værkstedet her