Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele

Spar 10% på alt fra månedens leverandør Damixa - tilbuddet gælder kun i februar

Se tilbud
Vis alle produkter

Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele

Spar 10% på alt fra månedens leverandør Damixa - tilbuddet gælder kun i februar

Se tilbud
{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

Dramatik da jyderne tog AO Cup

Højt teknisk niveau, knaldhårde tacklinger og en finale, der var pakket med dramatik, da vinderen af AO Cup, håndværkernes uofficielle DM i indendørs fodbold, blev fundet. Ja, og så var der selvfølgelig smil og hygge.

80 hold havde deltaget i de indledende runder af årets AO Cup, og i starten af februar stod de 16 bedste klar til årets finalestævne i Ishøj.
Fra holdene, fra dommerne og fra TV3’s fodboldekspert Karsten Werge, der kommenterede de sidste kampe, lød det samstemmende, at niveauet havde været højt i turneringen.
”Jeg troede, at jeg skulle herud og se nogle lidt overvægtige håndværkere sparke til lidt bold, men jeg må sige, at jeg har set noget rigtig god fodbold,” lød det fra Karsten Werge.
Det til en sjov og intens eftermiddag med en afslutning, der passede til de flotte rammer. Finalen blev afviklet med konfetti, projektører og høj musik. Der var tale om et opgør mellem København og provinsen, hvor jyderne af TP Montage i Vejle endte med at tage det længste strå.
Jyderne var da også favorit før finalen. TP Montage fra Vejle var gået ret sikkert gennem turneringen, mens københavnerne havde været forholdsvis heldige – ikke mindst i kvartfinalen, hvor de røg ud i en straffesparkskonkurrence mod Agerbæk El-service, som mange nok havde tippet som favorit til en finaleplads i løbet af dagen.
Jagtvejens VVS, der havde fået et ry som lidt af en kontrahold, kom dog bedst fra start og var relativt hurtigt foran 2-0. Men de boldsikre jyder spillede sig langsomt, men sikkert ind i kampen, og tavlen stod på 2-2, da de ni minutters spilletid var udløbet.
”Det er et comeback, der minder mig om Champions League-finalen i 2005,” lød det veloplagt fra Carsten Werge.
Efter en dramatisk straffesparkskonkurrence kunne TP trække sig fuldt fortjent ud som sejrherre, og hele holdet kan nu glæde sig til tur til England, hvor den står på Premier League-fodbold mellem Liverpool og Manchester United.
TP Montages hold talte i øvrigt den tidligere Vejle- og Brøndby-spiller Kaspar Dalagas, der stoppede karrieren i 2005 på grund af en skade. Den var der dog ikke meget at se til denne eftermiddag, hvor han var en af turneringens helt store profiler.
”Det har været en rigtig god turnering. Vi var med til AO Cup for mange år siden. 20 år, tror jeg, at det var. Og niveauet er et helt andet nu. Vi kommer igen til næste år,” lød det fra Torben Pedersen, der er ejer af TP Montage, og som fik sporadisk spilletid i semifinalen, men overlod finalen til yngre kræfter.

 

Andre artikler om AO Cup

Snart tid til håndværkerbold (oktober 2015)
Firmafodboldens Collina (marts 2015)
AO Cup 15 – et brag af en fodboldturnering! (februar 2015)
Så blev finalisterne til AO CUP 15 fundet! (januar 2015)
Så er der fodbold! (januar 2015)
AO Cup Aarhus (november 2014)
AO Cup 2014/2015 (juni 2014)