Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele

Spar 10% på alt fra månedens leverandør Damixa - tilbuddet gælder kun i februar

Se tilbud
Vis alle produkter

Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele

Spar 10% på alt fra månedens leverandør Damixa - tilbuddet gælder kun i februar

Se tilbud
{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

Gode investeringer

Vi har samlet nogle gode investeringer, der vil være bedre for dine kunder end at sætte pengene i banken. De her løsninger giver et afkast. Det gør bankbogen ikke lige nu.

Grundfos cirkulationspumpe

De moderne cirkulationspumper bruger meget mindre strøm end ældre generationer af pumper. Grundfos Alpha 2 er en pumpe med energimærke A og er forsynet med autoadapt-funktion. Det vil sige, at pumpen selv registrerer, hvor meget den skal yde i forhold til det aktuelle varmeforbrug.

Danfoss Living

Hvis husets varmesystem skal opgraderes, er Danfoss Living en mulighed. Systemet kan kombineres med ventilation, varmepumper, almindelig fjernvarme, gasfyr, mv. I stedet for skruehåndtag på radiatoren er Danfoss Living forsynet med LCD-display, og man kan styre alle radiatorer trådløst. Du kan programmere både dag- og natsænkning og feriesænkning. Når du lufter ud, opdager systemet det også og reagerer prompte. Du får en bedre temperaturstyring og kan nedsætte varmeregningen med op til 23 procent.

Luft til luft varmepumper

... er et godt valg til mindre boliger, garagen eller sommerhuset. En varmepumpe udnytter strømmen tre til fire gange bedre end en traditionel el-radiator. Varmepumper, der kan klare det danske klima, fås fra Danfoss, Panasonic, Bosch m.fl.

Regnvand til toiletskyl

Regnvandsopsamling til toiletskyl er ’det nye sort’. Det kræver separat rørføring og kan derfor med fordel anvendes ved nybyggeri. Ultraviolet lys renser regnvandet, inden det anvendes til toiletskyl. Værd at overveje, når vandværket i fremtiden må opkræve endnu højere priser for vandet.

Spar på vandet

Der er mange valgmuligheder, hvis du vil plukke nogle lavthængende frugter med hensyn til at spare på vandet i badeværelset:
Berøringsfri armatur – slukker selv for vandet.
To-skyls-toilet
Almindelige armaturer med sparefunktion – brugeren skal aktivt åbne forbi et lille hak, så man tvinges til at tænke over, om man vil have fuldt vandtryk.
Brusearmatur med elektronisk LED-indikator – fortæller med en smiley, om vandforbruget er ved at være stort.

Ventilation


Er ikke som sådan energibesparende, men når luften bliver affugtet, får man et bedre indeklima – og den tørre luft er nemmere at varme op – så besparelsen på varmeregningen bliver indirekte. Kan nemt installeres i eksisterende bolig.

LED-Armatur

Kombinationen af god lyskvalitet sammen med muligheden for at høste en besparelse på el-regningen er en mulighed, hvis man skifter traditionelle lysarmaturer ud med moderne LED-armaturer. De nye armaturer er designet, så de udnytter LED-lyskildens lysspredning mest optimalt. Et eksempel er CoreLine Waterproof, der er en serie af LED-produkter, som kan bruges, når man ønsker en erstatning for de traditionelle vandtætte armaturer med lysstofrør. I forhold til TLD-lysstofrør opnår kunden en besparelse på op til 50 procent på el-regningen.
CORELINE ARMATUR WT120C LED

Alternativ til halogenspots

Mange forretninger sværger til halogenspots, når der skal sættes lys på modetøjet, minkpelsen eller ugens tilbud på mokka. Også i mange fællesarealer som hotellobbyer, gangarealer og trapper, hvor lyset altid er tændt, har halogenspots været det foretrukne valg. Men halogenlys sluger strøm og varmer. Heldigvis er der energibesparende produkter på markedet, som kan anbefales til forretningsindehavere, der er på udkig efter en lavere el-regning. Et eksempel er Master LED GU10, der er dæmpbar.
MASTER LED GU10

Spar penge med en sensor

Bor man i et stort hus med omfattende udendørsbelysning, kan man spare op mod 40 procent på elregningen til lys ved at installere lyssensorer som skumringsrelæ eller bevægelsessensor. Det svarer til omkring 600 kroner. om året. Det viser et regnestykke, som Elsparefonden gennemførte for Bolius i 2013. Et eksempel på en bevægelsessensor er LC-CLICK-N 140, der har et detekteringsområde på 140 grader og 360 grader sensor til underkrybningsbeskyttelse. Sensoren har trinløs indstilling af LUX-værdi og efterløbstid med potentiometer på sensorens underside.
LC-CLICK-N 140