Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele

Spar 10% på alt fra månedens leverandør Devi - tilbuddet gælder kun i januar

Se tilbud
Vis alle produkter

Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele

Spar 10% på alt fra månedens leverandør Devi - tilbuddet gælder kun i januar

Se tilbud
{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

Lysstyring med DALI-sensor sætter ny standard

Med nye funktioner som autokonfiguration, multizone og scenarier sætter Servodan ny standard indenfor lysstyring med deres DALI-sensorer. Servodan har opdateret DALI-sensorerne i 750-serien med ekstra funktioner, der letter installation og vedligeholdelse samt ikke mindst øger brugerkomforten.

Autokonfiguration - hurtig og enkel udskiftning af armatur

Den første nyhed er autokonfiguration, som gør, at sensoren selv kan registrere, når et DALI-armatur bliver udskiftet. Det nye armatur overtager automatisk adressen og indstillingerne fra det tidligere armatur, og dermed er yderligere konfiguration ikke nødvendig.
Hidtil har udskiftning af et enkelt defekt DALI-armatur krævet en komplet ny konfiguration af armaturerne. Dette er ikke længere nødvendigt med nyheden autokonfiguration, nu er udskiftning af et armatur hurtig og enkel.

Multizone - optimal belysning med færre armaturer

En anden nyhed er multizone. Det er et helt nyt begreb indenfor sensorbaseret lysstyring. Det giver optimal udnyttelse af belysningen med færre armaturer.
En multizone er en ekstra zone bestående af armaturer, som allerede indgår i en dagslyszone. Man kan på den måde inddrage en række armaturer i en multizone til eksempelvis tavlebelysning i stedet for at installere selvstændige armaturer til tavlebelysning i en sekundærzone. Dette giver en besparelse i omkostninger samtidig med, at man udnytter den installerede belysning optimalt.

Scenarier - øget brugerkomfort

En dæmpbar lysinstallation med fire zoner giver mange indstillingsscenarier. Og Servodan har nu gjort det muligt at predefinere forskellige lysscenarier, så man ved et enkelt tryk kan kalde det ønskede scenarie.
Det er muligt at konfigurere op til fire lysscenarier. Man kan inddrage alle fire zoner med individuel lysstyrke i det enkelte scenarie. Konfigurationen af det enkelte lysscenarie sker via en fjernbetjening, og den kræver ikke programmering via PC og software.

DAG/NAT-funktion - energioptimering

Som noget nyt har sensorerne i 750-serien en indgang for kontakt/kontaktur/skum-ringsrelæ til skift mellem DAG/NAT-funktion. Det giver mulighed for at styre lyset, eksempelvis i gangarealer, afhængigt af om det er dag eller nat.
I DAG-funktion styres lyset i forhold til dagslyset. I NAT-funktion har lyset to niveauer, et niveau ved tilstedeværelse og et andet, når der ingen er tilstede. Med denne mulighed opnår man den optimale kombination af brugerkomfort og energibesparelse.

Se 750-serien her på AO.dk