Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele

Spar 10% på alt fra månedens leverandør Damixa - tilbuddet gælder kun i februar

Se tilbud
Vis alle produkter

Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele

Spar 10% på alt fra månedens leverandør Damixa - tilbuddet gælder kun i februar

Se tilbud
{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

Nyt dobbelt USB-udtag fra Lauritz Knudsen by Schneider

Du kender det godt: Telefonen er løbet tør for strøm, men strømforsyningen er pist væk, og så er gode råd jo dyre. Med Lauritz Knudsen by Schneiders nye dobbelte USB-udtag kan det scenarie snart blive fortid. Udtaget gør det nemlig muligt at sætte ladekablet direkte i et vægudtag, der har helt samme form og design som hjemmets øvrige stikkontakter.

 

Det dobbelte USB-udtag i en 1-moduls indsats indgår i LK-serierne FUGA® og OPUS® og er en yderst elegant løsning. Farvel til klodsede strømforsyninger, og goddag til en diskret mulighed for altid at have fuld power på både telefon og tablets. Installationen er oven i købet nem og enkel at udføre, særligt hvis du vælger at skifte en af dine eksisterende stikkontakter i en 2-moduls ramme ud med USB-udtaget.

Skab et naturligt samlingspunkt for mobiler og tablets

En af grundene til, at strømforsyninger til smartphones og tablets ofte forsvinder, er, at familiens medlemmer typisk spreder sine enheder – og strømforsyninger – over hele hjemmet. Hvis du installerer flere USB-udtag ved siden af hinanden, skaber du en form for USB-hub, hvor alle enheder kan lade op. Det er både nemt og praktisk, og så ved du, hvor du skal lede, hvis mobilen er blevet væk – igen. Samtidig bliver det nemmere at holde orden i det væld af devices, der ofte er at finde i de fleste hjem.

Så hurtigt bliver din telefon ladet op

Det er selvfølgelig kun smart med et USB-udtag, hvis det også duer til at lade op med. Hurtigt. LK’s nye USB-udtag lader med 5V, og dets samlede ladekapacitet ligger på 2100 mA. Udtaget justerer selv sin ladekapacitet, alt efter om der er et eller to udtag i brug på samme tid.

En verden af designmuligheder

Det dobbelte USB-udtag fås i flere forskellige farver og i hhv. LK FUGA®- og LK OPUS®-design. I førstnævnte serie fås udtaget i hvid som komplet indsats og i farverne hvid, lysegrå og koksgrå, når udtaget bestilles som ’nøgen’ indsats. Afdækningen får så den valgte farve. I LK OPUS®-serien fås udtaget i hvid, lysegrå og koksgrå – alle farver leveret som komplet indsats inkl. afdækning.

Se LK FUGA® USB-udtaget her

Se LK OPUS® USB-udtaget her