Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele

Spar 10% på alt fra månedens leverandør Damixa - tilbuddet gælder kun i februar

Se tilbud
Vis alle produkter

Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele

Spar 10% på alt fra månedens leverandør Damixa - tilbuddet gælder kun i februar

Se tilbud
{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

Schneider Electric lancerer verdens mindste trådløse energimåler

Tiden, hvor det var besværligt at måle energiforbruget, er endegyldigt forbi med PowerTag: Schneider Electrics nye og innovative energimåler.

Hurtig montering og optimeret energiforbrug

PowerTag er trådløs og kan monteres på alle typer automatsikringer og gruppeafbrydere. Det er nemt og hurtigt at montere PowerTag – faktisk lover Schneider Electric, at det er muligt at spare op til 90 procent af den tid, du ville skulle bruge på at montere andre energimålere.

En korrekt monteret og installeret PowerTag giver adgang til realtids-data. Det gør det muligt at følge og optimere energiforbruget – og slå ned på elektriske installationer, der ikke er energieffektive. PowerTag har desuden også en alarm-funktion, der sender en e-mail til servicetekniker, elektriker eller anden relevant person, hvis strømmen går.

Over tid er det også muligt at kortlægge energiforbruget ned til mindste detalje, både hvad angår strøm, spænding, effekt, overbelastninger, ubalancerede faser, mv. Den viden giver mulighed for at energioptimere; iværksætte konkrete tiltag, der kan være med til at minimere dit energiforbrug. Enkelte har præsteret at spare hele 30 procent på energiforbruget med en PowerTag.

Aflæsning og logning af data

Når PowerTag er installeret, sørger den helt enkelt for at overvåge og sikre alle gruppeafbrydere i en tavle. Den trådløse energimåler søger for at sende uddybende og præcise data om alle elektriske belastninger i bygningen, som så kan aflæses og/eller logges. Det kan f.eks. være data fra maskiner, pumper, IT, mv.

Derfor er PowerTag smart

Fordi PowerTag er så nem at bruge og sender så fyldestgørende data, er det muligt at følge med i tilstanden af det tilsluttede udstyr og de elektriske installationer løbende. Det kan f.eks. være relevant for teknikere og driftspersonale, der kan være proaktive i forhold til eventuelle ubalancer i målingerne, og som kan udføre rettidig vedligeholdelse. Og alarm-funktionen giver mulighed for at reagere hurtigt og minimere nedetiden betragteligt.

Kompakt og diskret

PowerTag er verdens mindste energimåler og fylder således ikke ret meget. Den kan tilsluttes alle slags el-tavler, uanset om de er nye eller gamle, og der kan tilføjes flere målepunkter i samme tavle, hvis det er relevant.

PowerTag fungerer vha. trådløs kommunikation, som kan integreres i et eventuelt eksisterende automationssystem i bygningen.

Se alle PowerTag produkterne her

Læs mere om Schneider Electric PowerTag her

Læs mere om Schneider Electric og Schneider Electrics produkter her.