Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele

Spar 10% på alt fra månedens leverandør Devi - tilbuddet gælder kun i januar

Se tilbud
Vis alle produkter

Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele

Spar 10% på alt fra månedens leverandør Devi - tilbuddet gælder kun i januar

Se tilbud
{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

Tak for sidst

Til dig og alle de andre, som besøgte vores stand på VVS 15, skal lyde en meget stor tak for den flotte opbakning. Det var dejligt at snakke med og få hilst på så utrolig mange mennesker.
VVS 15 satte besøgsrekord. Og flere end 3.000 var forbi AO’s stand for at snakke produkter og få en hyggesnak – og en fodbold.

Det var en flok trætte, men meget glade og ovenud tilfredse AO-medarbejdere, der fredag kl. 16.00 kunne lukke ned for standen på årets VVS 15 i Odense Congress Center den 22.-24. april. Og der var grund til at være tilfreds. Forud var gået tre dage med masser af mennesker på standen og en god blanding af kommende og nuværende kunder.
Der blev snakket fagligt, fortroligt, grinet, pjattet, dystet i hhv. dart og fodbold, og der var rigtig mange, som forlod AO's stand med et stort smil og en AO-bold under armen.
“Med fare for at gentage mig selv, så tror jeg aldrig, at vi har haft en bedre VVS-messe,” siger salgsdirektør for VVS & Byg Jeanette Roed Berthelsen.
“Vi lever af og for vores kunder, og derfor er det naturligvis en sand fornøjelse, når så mange af dem vælger at lægge vejen forbi vores stand. Jeg håber og tror, at kunderne kommer, fordi de kan mærke, at vi kan lide det, vi laver og er ægte interesseret i at gøre det godt for vores kunder – såvel på messer som i hverdagen,” siger Jeanette Roed Berthelsen og slutter af med et: “På gensyn i alle vores butikker og selvfølgelig til VVS 17!”
Generelt blev VVS-messen også en stor succes. Der var 8.322 besøgende, og dermed satte årets messe ny besøgsrekord. Rekorden fra 2007 er dermed slået.

 

Samlet antal besøgende VVS 15:
8.322

Antal besøgende på AO's stand:
3.200

Antal uddelte fodbolde:
2.500