Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele

Spar 10% på alt fra månedens leverandør Devi - tilbuddet gælder kun i januar

Se tilbud
Vis alle produkter

Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele

Spar 10% på alt fra månedens leverandør Devi - tilbuddet gælder kun i januar

Se tilbud
{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

Vil du, eller kender du en, der vil spille en rolle i AO’s fremtid?

Manuskriptet bag dit store gennembrud
Den 2-årige elevuddannelse veksler mellem praktisk arbejde i en af vores 49 håndværkerbutikker over hele landet, skolegang på Mommark Handelskostskole på Sydals og intern undervisning på AO’s hovedkontor i Albertslund.

Undervejs instruerer vi dig i alt fra personligt salg, kundebetjening og kundeadfærd til præsentationsteknik, markedsføring og projektstyring. Og du lærer alle rekvisitterne at kende, nemlig vores VVS-, el-, VA- og værktøjsprodukter.

Målet er at give dig den praktiske erfaring og teoretiske viden, der skal til, for at du kan udfolde dit talent og få dit store gennembrud.

Ekspedient, specialist, leder … direktør?
I AO kommer der kun to håndfulde elever på holdet om året. Bliver du en af dem, kan du være sikker på, at vi vil gøre alt for at give dig den elevuddannelse, du drømmer om, og forberede dig, så du kan indtage den helt store karrierescene.

En elevuddannelse hos AO giver dig et solidt fundament for din fremtidige karriere og åbner op for mange forskellige stillinger inden og uden for AO. Vi har talrige eksempler på tidligere elever, der i dag er ansat som specialister, ledere og sågar direktører.

Om du ender som butikkens svar på Brad Pitt eller Scarlett Johansson, må tiden vise. Men én ting er sikkert: Du får et godt springbræt hos AO.

Det skal du kunne – resten øver vi
Har du talent for at sælge? Eller har du viljen til at lære det? Så kan du lande en rolle som elev i en af vores 49 håndværkerbutikker over hele landet.

Ud over en HG2, HH, HF* eller studentereksamen* skal du have vilje, gåpåmod og initiativ – og brænde for at vise, hvad du dur til ude i butikken.

Du skal også være pligtopfyldende og serviceminded. For du får en hovedrolle med ansvar for dine egne områder og masser af dialog med kunderne.

Og så skal du være fuld af nysgerrighed og klar til at lytte til dine kolleger, som vil lære dig alt det, du skal vide om salg, butiksdrift og kundeservice.

Ansøg og kom til casting ved at klikke her.

*) Kræver en bestået HGS