{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

Brødrene A & O Johansen A/S køber internetvirksomheden Billig VVS ApS

Brødrene A & O Johansen A/S køber internetvirksomheden Billig VVS ApS

Brødrene A & O Johansen A/S har i dag underskrevet en aftale om køb af internetvirksomheden Billig VVS ApS, der inden for e-handel med VVS-artikler er førende udbyder i Danmark og blandt de ledende i Sverige og Norge. Købet er betinget af Konkurrencemyndighedernes godkendelse. Billig VVS ApS fortsætter som selvstændigt datterselskab i koncernen med fokus på salg til private og mindre erhvervskunder.

AO´s fokus fastholdes på det professionelle marked, hvor det er AO’s vision at være håndværkernes foretrukne leverandør af tekniske installationsmaterialer til ReMoVe-markedet (reparation/modernisering/vedligeholdelse) samt en af de foretrukne leverandører på projektmarkedet til nybyggeri.

Peter Krøjgaard, nuværende kommerciel direktør for Billig VVS ApS, tiltræder som administrerende direktør i forbindelse med handlens gennemførelse. Preben Damgaard Nielsen vil blive formand for bestyrelsen i Billig VVS ApS, og derudover indtræder Jesper Bunde-Pedersen, nuværende administrerende direktør for Billig VVS ApS, i bestyrelsen sammen med Niels A. Johansen (CEO i AO), Henrik T. Krabbe (CFO i AO) samt Jens Johansen.

Med de synergier, der allerede er inden for produktsortiment og lager/logistik mellem Billig VVS ApS og vores eksisterende forretning, herunder AO.dk, har vi potentialet til at udvikle begge markant over de kommende år.

Spørgsmål og svar vedr. Brødrene A & O Johansen A/S køb af Billig VVS ApS