{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

AO og Salling Entreprenørfirma i tæt samarbejde

AO og Salling Entreprenørfirma i Skive har et større samarbejde kørende. Tre større anlægsprojekter er igangsat i løbet af tredje kvartal 2013.

AO og Salling Entreprenørfirma i Skive har et større samarbejde kørende. Tre større anlægsprojekter er igangsat i løbet af tredje kvartal 2013.


Det ene projekt omfatter separatkloakering af Sallinggade og Christiansgade i Skive Midtby.

Kloakledningerne i Sallinggade og Christiansgade er nedslidte og har ikke kapacitet nok til at modtage den mængde regnvand, der falder i dag. Dette betyder, at der er risiko for oversvømmelser af kældre og lavtliggende veje med opblandet spildevand ved kraftige regnbyger. Derfor separatkloakerer Skive Vand, og derved fremtidssikres kloaksystemet. På denne måde minimeres risikoen for forurening af vandløb, spildevand i kældre, tilstedeværelsen af rotter og oversvømmelse af veje.

Den eksisterende fællesledning (ledning til både regn- og spildevand) udskiftes med nye ledninger til henholdsvis regn- og spildevand.Salling Entreprenørfirma er desuden i gang med at separere Harre by. Ifølge Skive Kommunes spildevandsplan skal alle ejendomme på sigt separere sit regnvand og spildevand på egen grund. Det er Salling Entreprenørfirma nu i gang med at effektuere i Haare. Et stort projekt, der omfatter 87 ejendomme og forventes afsluttet i efteråret 2014.

I Balling, en mindre by nord for Skive, har entreprenørfirmaet ydermere etableret en ny kloak i forbindelse med en nyudstykket grund ved Søndergade.