{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

Spændende boligområde på vej i Sønderborg

Sønderborg er kendt som skolernes og mindernes by. Nærmest symbolsk herfor er der lige nu ved at skyde et nyt, stort boligområde op, der ligger klos op ad den gamle EUC-bygning med Sønderborg International School og den nye produktionshøjskole.
Byggerierne, som går under navnene Skovglimt og Grundtvigsparken, er en charmerende blanding af moderne, individuelt parcelhusbyggeri samt private rækkehuse, som Sønderborg Ingeniør- & Byggeforretning A/S (SIB) står for. Herudover opføres et spændende rækkehusbyggeri i flere plan og farver, som boligforeningen B42 er bygherre for.Udfordringer har der været nok af for de involverede parter, idet hele arealet i gamle dage var udlagt til losseplads med opsivende gasarter til følge.

Byggestarten blev forsinket på grund af de mange jordprøver, der skulle tages, og de store mængder forurenet jord, der skulle fjernes. Af samme årsag blev det for en sikkerheds skyld bestemt, at der eksempelvis skulle anvendes særlige O-ringe af Viton-materiale til indstøbning af kloakrør, og at alle disse rør skulle opstroppes på en særlig måde.

Her kom AO ind i billedet som leverandør. I et godt partnerskab med kunderne over de respektive etaper har AO været medvirkende til at sikre den rette kontinuitet og dermed en høj grad af forsyningssikkerhed.

Til Grundtvigsparken leverer AO VA-materialer til BHC Anlæg A/S (1.etape) og SIB (2.etape) samt VVS-materialer til VVS Søberg. Til Skovglimt leverer AO samtlige VVS-materialer.

Kompetencecenter Vest og AO-Sønderborg har fulgt det samlede byggeri tæt med mange besøg på pladsen og er indtil videre meget tilfredse med forløbet.