Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele
{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

Uddateret side

Denne side er ikke nyeste version af dokumentet.

Se nyeste version under Investor Relations

IR-politik

Ved at gøre faktuel, relevant og pålidelig information tilgængelig for aktionærer og øvrige interessenter tilstræber Brødrene A & O Johansen A/S’ ledelse at give aktiemarkedet det bedst mulige grundlag for prisfastsættelsen af selskabets aktier.

Brødrene A & O Johansen A/S’ Investor Relations‐aktiviteter er tilrettelagt med henblik på at sikre, at der sker videregivelse af information i henhold til de gældende oplysningsforpligtelser fastlagt af NASDAQ Copenhagen A/S.

Ansvar for Investor Relations-aktiviteter
Selskabets administrerende direktør har det overordnede ansvar for varetagelsen af selskabets Investor Relations‐aktiviteter.

Kommunikationsprincipper
Brødrene A & O Johansen A/S’ finansielle kommunikation med interessenter foregår hovedsageligt via selskabsmeddelelser.

Selskabsmeddelelserne er enten planlagte, såsom årsrapporter eller delårsrapporter,
rutinemæssige som f.eks. oplysninger om insiderhandel eller ad hoc‐meddelelser. Brødrene A & O Johansen A/S offentliggør alle oplysninger, som ifølge gældende lovgivning anses relevante for aktiekursen.

Alle nyheder, der betragtes som kursfølsomme, offentliggøres via lovpligtige selskabsmeddelelser, før de udsendes til andre grupper. Meddelelserne offentliggøres på dansk via Intrado GlobeNewswire og sendes i relevant omfang samtidig til Finanstilsynet. Meddelelserne bliver snarest muligt herefter gjort tilgængelige på Brødrene A & O Johansen A/S’ hjemmeside på både dansk og engelsk.

Aktuelle selskabsmeddelelser vil blive sendt direkte til interessenter, såfremt de har oplyst e‐mailadresse via funktionen ”Abonner på selskabsmeddelelser” på Brødrene A & O Johansen A/S’ hjemmeside, eller hvis e-mailadresse er registreret i virksomhedens ejerbog.

På selskabets generalforsamling kan aktionærer stille spørgsmål til bestyrelsen og ved afstemning få indflydelse på de anliggender, der behandles på generalforsamlingen.

Brødrene A & O Johansen A/S kommenterer ikke oplysninger om økonomiske resultater eller forventninger fire uger før planlagte offentliggørelser af regnskabsmeddelelser, og selskabets ledelse undgår at holde investormøder og lignende i denne periode. Tilsvarende vil selskabet være tilbageholdende med hensyn til mødeaktiviteter i perioder, hvor der arbejdes med forhold, der kan resultere i beslutninger, der skal meddeles til offentligheden.

Kontaktpersoner
Aktionærer samt øvrige interessenter, der har spørgsmål vedrørende Brødrene A & O Johansen A/S, er altid velkomne til at kontakte:

Adm. direktør Niels A. Johansen
Finansdirektør Per Toelstang (pr. 1. februar 2020)

via e-mail IR@ao.dk eller tlf. 70280180.

Spørgsmål besvares pr. telefon, brev eller e‐mail.

Godkendelse
Ovenstående Investor Relations‐politik er godkendt af bestyrelsen den 4. december 2019.