PH METER ELMA 790-1

PH METER ELMA 790-1

Varedata

Vare nr
6398561912
EAN nr
5706445230075
UNSPC
41110000
Mærke
Elma
Salgsforpakning
1/1 stk
Leverandørens varenr
5706445230075
Rabatgruppe
26301

Beskrivelse

Det nye pH-meter er den seneste udvikling af universalinstrumenter, til måling af pH, i mange applikationer. Elma 790-1 kan bruges overalt, lige fra svømmehaller, dambrug til den industrielle verden. Ved eksempelvis store kedelanlæg udtages der jævnligt vandprøver for at fastlægge kedelvandets pH-værdi. Der findes flere forskellige metoder at behandle kedelvand på. En af metoderne er at tilsætte NaOH (Natriumhydroxid) og Na2CO3 (natriumcarbonat) til kedelvandet, for derved at hæve pH-værdien samt blødgøre vandet. Herved reduceres korrosionshastigheden på hedefladen, samt risikoen for kedelstensbelægninger mindskes betydeligt. Til fastlæggelse af pH-værdien kan der bruges mange forskellige indikatorpapirer. Dette kan dog blive en dyr metode, hvis der tages mange prøver. Ydermere fremstilles disse indikatorpapirer i forskellige pHområder hvilket gør, at man skal vide med sikkerhed i hvilket område man forventer at pH-værdien befinder sig. Med Elma 790-1 har man et universalt instrument til måling af pH-værdier spændende fra 0 – 14. pH-værdien er den negative værdi af eksponenten for brintionaktiviteten. Er den f.eks. 10-1 (pH = 1) har vi en stærk, sur opløsning. Er den 10-14 (pH = 14) er der ekstremt få brintioner, og opløsningen er derfor meget stærkt alkalisk. Hvis pH = 7 indikerer dette en neutral opløsning, f.eks. rent vand, men der kan også være tale om en neutral saltopløsning. pH-meteret har dobbelt display for samtidig visning af pH-værdi og temperatur, og er ligeledes forsynet med temperaturkompensering, RS 232 udgang, datahold samt min./max. hukommelse.

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Andre som kiggede på dette produkt, kiggede også på

Leveringsmuligheder

Dag-til-dag levering

Hvis du vælger natlevering, bliver dine varer leveret før kl. 07 den efterfølgende arbejdsdag og inden kl. 15, hvis du vælger daglevering (gælder ikke leveringer til Bornholm).

Afhentning i AO Butik

Hvis du bestiller dine varer til afhentning i en af vores 49 AO butikker, står de klar til afhentning den efterfølgende arbejdsdag kl. 07. Levering til AO Butik har gratis levering.

Straksafhentning

Bestil en ”Straksafhenter” i en AO Butik, og varerne står pakket i butikken inden for én time. Når de er klar, får du automatisk en SMS. Det giver dig mindre spildtid og mere arbejdstid.