PMS-IE F/ELEKT. MÅLER GRÅ

PMS-IE F/ELEKT. MÅLER GRÅ

Varedata

Vare nr
1016010753
EAN nr
5703302134934
UNSPC
39121300
Mærke
LK
Salgsforpakning
1/32 stk
Leverandørens varenr
169A5006
Rabatgruppe
21072

Beskrivelse

Er beregnet til elektronisk DIN-skinne måler for individuel måling.

Tavlen er monteret med målerstikdåse for stikben. Leveres uden måler, der medfølger adapterplade med stikben. Tavlen er udført dobbeltisoleret og i selvslukkeligt termoplast. Dimension som PGE 150-7. Komponentafdækningen kan plomberes, enten via 2 kroge i hjørnerne af afdækningen eller ved plombering direkte over skruerne der fastholder afdækningen. Ubrugt plads i komponent åbningen skal lukkes med medfølgende dæksel for afblæningen. Tavlen kan sammenbygges vandret og lodret ved hjælp af sammenbygningsbeslag. Ved sammenbygning i flere retninger, se vejledning. Lågesæt bestilles særskilt og er de samme som til PGE150-7.

Ekstra information

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Leveringsmuligheder

Dag-til-dag levering

Hvis du vælger natlevering, bliver dine varer leveret før kl. 07 den efterfølgende arbejdsdag og inden kl. 15, hvis du vælger daglevering (gælder ikke leveringer til Bornholm).

Afhentning i AO Butik

Hvis du bestiller dine varer til afhentning i en af vores 49 AO butikker, står de klar til afhentning den efterfølgende arbejdsdag kl. 07. Levering til AO Butik har gratis levering.

Straksafhentning

Bestil en ”Straksafhenter” i en AO Butik, og varerne står pakket i butikken inden for én time. Når de er klar, får du automatisk en SMS. Det giver dig mindre spildtid og mere arbejdstid.