{{selectedFacet.Name}}

  {{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}
  Varenr. {{product.Varenr}}
  EAN: {{product.EAN | aoFirstDelimitedValue}}

  Øv

  Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

  Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via katagorierne.

  Anbefalinger baseret på din kurv

  RØRMANCHET

  Vælg størrelse

  Se pris og bestil

  Varedata

  Mærke
  Andet

  Beskrivelse

  Storm gennemføringer – gennemført løsning til tætning af dampspærren.

  Eric Storm A/S tilbyder rør- og kabelgennemføringer til effektiv tætning af dampspærren.
  Kvalitet
  Gennemføringen består af en fleksibel gummimanchet. Manchetten er monteret på en stærkt klæbende folie af polyethylen, der er udviklet specielt til tætning af dampspærren.
  Produktet er UV-bestandigt og halogenfrit. Manchetten er ældningsbestandig og varmebestandig, og gennemføringen tåler en vedvarende temperaturbelastning mellem -20 til +120˚ C.
  Anvendelse
  Storm gennemføring anvendes for optimal tætning af dampspærren i forbindelse med montering af kabler, ventilationsslanger eller lign. gennem dampspærren.
  Du kan montere Storm gennemføring direkte på dampspærren. Ved montering bør underlaget være tørt samt støv- og fedtfrit. Vi anbefaler, at du udfører arbejdet ved temperaturer over -5° C. Efter 24 timer er der opnået fuld hærdning til underlaget.
  Storm gennemføringer er nemme at montere, og du kan anvende løsningen uden at bruge andet værktøj.

  Miljø
  Storm rør- og kabelgennemføringer er sammensat af en fleksibel EPDM-gummi manchet monteret på en kraftig folie af polyethylen belagt med en akrylklæber. Alle komponenter er fri for opløsningsmidler, indeholder ingen halogener, og afgiver ingen giftige gasser. Ved bortskaffelse kan materialerne deponeres eller brændes på et forbrændingsanlæg uden risiko for udvikling af miljøfar¬lige stoffer.  Andre købte også