RT31S PRESSOSTAT 2-10 BAR G 1/

RT31S PRESSOSTAT 2-10 BAR G 1/

Varedata

Vare nr
472383129
Mærke
Danfoss
Salgsforpakning
1/1 stk
Leverandørens varenr
017-526966
Rabatgruppe
1SPSP

Beskrivelse

# RT serien anvendes til dampanlæg. RT serien består af pressostater, differenspressostater og pressostater til neutralzoneregulering, sikkerhedspressostater til dampkedelanlæg. Til anlæg, hvis drift af menneskelige eller økonomiske årsager må anses for særlig kritisk, anbefales det at anvende failsafepressostater, ligesom det til disse anlæg anbefales at anvende guldbelagte kontakter. RT pressostaten har været på markedet i mere end 60 år. Trykområde: 0 til 25 bar
# Udskiftelig kontakt system
# Tilgængelig med guldbelagt kontaktsystem
# Fail-safe funktion
# Indstillelig differens
# Kapsling IP66
# Tilgængelig med min. og max. nulstillings funktion (IP54)
# Tilgængelig med alle marine godkendelser

Ekstra information

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Leveringsmuligheder

Dag-til-dag levering

Hvis du vælger natlevering, bliver dine varer leveret før kl. 07 den efterfølgende arbejdsdag og inden kl. 15, hvis du vælger daglevering (gælder ikke leveringer til Bornholm).

Afhentning i AO Butik

Hvis du bestiller dine varer til afhentning i en af vores 49 AO butikker, står de klar til afhentning den efterfølgende arbejdsdag kl. 07. Levering til AO Butik har gratis levering.

Straksafhentning

Bestil en ”Straksafhenter” i en AO Butik, og varerne står pakket i butikken inden for én time. Når de er klar, får du automatisk en SMS. Det giver dig mindre spildtid og mere arbejdstid.