Tilbage
{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Anbefalinger baseret på din kurv
Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

Anbefalinger baseret på din kurv

AO365 - Når det passer dig!

Ny service til vores loyale kunder

I en travl hverdag med masser af opgaver, bliver tid og fleksibilitet mere og mere vigtig.

Derfor er vi glade for at kunne præsentere dig for AO365, som på en nem og enkel måde gør det muligt for dig, at hente dine varer - når det passer dig! Med AO365 har du nemlig adgang til din lokale AO-butik i alle døgnets 24 timer - 7 dage om ugen i alle årets 365 dage. I første omgang kan du benytte AO365 i Hørsholm. I løbet af 2020 får hele 9 butikker AO365.

Vores lager er dit lager og med AO Selvbetjening har du en digital nøgle til at åbne butikken, når det passer dig. Alt hvad du skal gøre, er at benytte din AO mobil app. Med den åbner du butikken, handler de ting du skal bruge via selvbetjening og lukker butikken igen i selv samme app.

AO365 giver dig med andre ord mulighed for at have større fleksibilitet overfor dine kunder og for at udnytte flere af døgnets vågne timer, uden at du skal hænge i en klokkestreng. At du også får mindre brug for at have bufferlager af ting, hjemme hos dig selv er blot en fordel mere du får med AO365.

Der er forhold, som skal opfyldes, for at du kan blive åbnet for AO365. Kontakt venligst din lokale AO butik eller salgschef for at høre nærmere.

Vores butik er din butik – vores lager er dit lager!

Fordele ved AO365:

  • Du henter varer når det passer dig!
  • Vores lager er dit lager!
  • Meget nemt at benytte via AO App.
Så nemt er det
  1. Åbn AO selvbetjening uden for butikken
  2. Swipe for at åbne butikken
  3. Scan varerne på reolen
  4. Placer dine varer i AO365 området
  5. Afslut køb og kontroller kvittering
  6. Swipe for at lukke butikken
 

Hent AO mobil app

AO Mobil app

For at benytte dig af AO365, skal du have AO app installeret. Hvis du selv vil og kan installere den, skal du gå i App store eller i Google Play store og hente AO Mobil app. Vær opmærksom på at der er forhold, som skal opfyldes, for at du kan blive åbnet for AO365. 

Har du brug for hjælp til dette og/eller spørgsmål vedr. brug af appen til AO365 og selvbetjening, kan du få hjælp hos medarbejderne i din lokale AO butik og af din AO sælger. Du kan også ringe til vores tekniske support på 70 28 23 73 eller skrive til dem på support@ao.dk