{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

Træf det mest økonomiske valg for dine kunder

Men Grønt Forbrug-mærket bliver det nemmere for dig at spotte de mindst EL- og vandforbrugende produkter i vores produktudvalg. For netop forbruget af EL og vand er noget, dine kunder har fokus på. Så køber du Grønt Forbrug-mærkede EL- og VVS-artikler til dine kunder, giver du dem en stor økonomisk besparelse, de kan gælde sig over i hele produktets levetid. Det får dig til at fremstår som det betænksomme og grønne håndværkerfirma. Så hold øje med Grønt Forbrug-mærket, når du handler engros hos AO, og få en større stjerne hos dine kunder.

Den almindelige forbruger er meget bevidst om forbruget på de EL- og VVS-artikler, de får installeret i deres bolig. De har nemlig for længst indset, at hver kWh og kubikmeter vand der kan spares, giver dem en øjeblikkelig kontant gevinst i husholdningsbudgettet.

Derfor har du sikkert allerede fokus på EL- og vandforbruget på de EL- og VVS-produkter, du køber ind til kunderne, når du handler på AO.dk.

Producenterne har også set behovet. Derfor er det efterhånden blevet svært at gennemskue, hvilket produkt der er det mest ressourceøkonomiske at købe netop nu. Og som travl håndværker har du ikke tid til at sidde og nærstudere specifikationerne på hvert eneste armatur eller lampe, som du køber ind til kunderne.

Hvad er Grønt Forbrug-mærket?

Derfor har vi udviklet vores helt egen mærkningsordning hos Brødrene A&O Johansen. Den gør det nemt at spotte, hvilke varer der er det mest forbrugsøkonomiske valg netop nu.

Mærkningsordningen kalder vi for Grønt Forbrug, og det grønne mærke gør de udvalgte produkter nemme at få øje på i produktoversigterne på webshoppen og på hylderne i vores AO-håndværkerbutikker over hele landet.

Grønt Forbrug-mærket går udelukkende på produkternes forbrug af el og vand efter princippet, at produkterne med det laveste forbrug får tildelt mærket. I de produktkategorier hvor der er mange produkter med et lavt forbrug, går vi også ind og ser nærmere på ydelse og levetid, for at begrænse udvalget til de produkter, som er den absolut bedste investering for dine kunder.

Derfor har vi tjekket forbruget og andre relevante specifikationer på alle vores eksisterende produkter, og udvalgt de produkter, som over tid er billigst for kunderne at eje.

Vi har et begrænset antal Grønt Forbrug-mærkede produkter

Vi har begrænset antallet af Grønt Forbrug-mærkerede, for at

 • Gøre det mere overskueligt for dig at finde de mindst el- og vandforbrugende produkter
 • Det er muligt at have flere mærkede produkter at vælge mellem i hver produktkategori
 • Du altid får valgt det mest ressourcebesparende produkt, der er tilgængeligt på markedet

For i takt med at vi får nye produkter hjem, undersøger vi specifikationerne på dem. Og er de billigere i forbrug, erstatter de det produkt i den pågældende kategori, som har de dårligste specifikationer blandt de allerede mærkede produkter i kategorien.

På den måde afspejler de Grønt Forbrug-mærkede produkter i de enkelte kategorier altid, hvad der er det mest grønne og økonomiske valg netop nu.

Hvilke kriterier skal produkterne leve op til?

For at blive Grønt Forbrug-mærket, skal produkterne i de enkelte produktkategorier leve op til disse kriterier:

EL-produkter

 • Lyskilder – minimum energimærke D (135 lm/W – svarende til A++ i dag) på A-G energimærkningsskalaen
 • Armaturer/lamper med medfølgende lyskilde – minimum energimærke E (110 lm/W) eller bedre på A-G energiskalaen. Bemærk! Bliver tilføjet snarest muligt

For at holde antallet af mærkede EL-produkter i kategorierne på et overskueligt niveau, ser vi også på ydelse og levetid på produkterne.

Varmepumper

 • Luft/luft, luft/vand og væske/vand (jordvarme) varmepumper – minimum energimærke A++ eller bedre på A+++ til E energimærkeskalaen

VVS-produkter

 • Toiletter – Stort skyl på maksimalt 4 liter og lille skyl på maksimum 2 liter
 • 1-grebs køkkenarmaturer – maksimalt vandforbrug på 6 liter/minuttet målt ved 3 bar
 • 1-grebs håndvaskarmaturer – maksimalt vandforbrug på 4 liter/minuttet målt ved 3 bar
 • Køkken- og håndvaskarmaturer – skal have sensor/berøringsfri betjening og koldstart*
 • Håndbrusere, brusesæt-systemer og indbygningsbrusesæt – maksimalt vandforbrug på 8 liter/minuttet målt ved 3 bar

* Koldstart betyder, at vandhanen kun giver koldt vand, når den stilles i midterposition.

Vand- og afløbsprodukter

 • Regnvandsanlæg – anlægget skal kunne opsamle og gøre det muligt at genbruge det opsamlede vand igen

Se efter Grønt Forbrug-mærket, når du handler hos AO, og få gladere kunder

Med Grønt Forbrug-mærket bliver det nemmere for dig at træffe det helt rigtige og mest besparende valg for kunderne over tid. For selv om mange af de Grønt Forbrug-mærkede produkter er dyrere i indkøb, kommer besparelsen på el- eller vandforbruget til at gøre produktet billigst på sigt.

Så vælger du altid et Grønt Forbrug-mærket produkt, når du køber ind hos AO, får du gladere kunder, som føler sig forstået og bedre behandlet.

DERFOR: Hold øje med Grønt Forbrug-mærket i webshoppens produktoversigter og på produktsiderne. Samt på hyldeforkanterne i vores 50 AO-håndværkerbutikker over hele landet.

Det giver kunderne den bedste oplevelse med dit firma!