Tilbage
{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

Hjælp til din travle hverdag

Som håndværker kender du godt følelsen af at hænge i en klokkestreng. Der er konstant arbejde at gøre, deadlines der skal overholdes, og kunder som ringer eller skriver. Det kan være svært at få det hele til at gå op i en højere enhed, men hvad nu hvis vi kunne hjælpe dig til en nemmere hverdag? 

Hør hvordan AO hjælper Peter Holst, selvstændig tømrer, i hans hverdag

"I og med jeg løser opgaver i totalentreprise, har jeg brug for el-ting, vvs-ting og kloakting. Med det nye udvidet sortiment, gøres det nemt for mig, samtidig med at jeg henter nogle kloak-ting og vvs-ting, at jeg også kan hente tømrer-artikler."

 

Tømrer sortiment

Håndværktøj

Mere end 1200 varenumre, som alle løbende bruges af tømreren. I denne gruppe finder man alt det gængse værktøj til en travl hverdag:

 • Lægtehammer
 • Skruetrækker
 • Koben
 • Stemmejern
 • Listesav

Langt de fleste produkter er velkendte brands fra den danske byggebranche. Men vi har også en lang række mere ukendte brands, som er i super kvalitet, men til en lidt lavere pris. Men uanset hvad du køber af værktøj, er kvaliteten altid noget, AO kan stå inde for, da vi tror på, at det halve arbejde er godt værktøj.

EL værktøj

AO forhandler Makita-, Milwaukee-, Dewalt- og Bosch-elværktøj, hvor vi har en meget bred vifte af professionelle værktøjer. Men uden tilbehør duer elværktøjet ofte ikke, derfor har vi mere end 1000 tilbehørsprodukter til elværktøjet. Ikke produkter i alle prisklasser, men altid i en kvalitet AO står inde for. Vi har 4-skærsbor, Lenox kopbor, rundsavsklinger, bits, bajonet- og stiksavsklinger samt en masse andre specialprodukter.

Befæstelse

I tæt samarbejde med vores leverandører Danalim, ITW Byg, Fischer, 3M etc. kan vi afhjælpe alle former for befæstelsesopgaver. Skruer, bolte, søm, kemi, dybler og tape; vi kommer hele vejen rundt om byggeriet. Vi kan hjælpe med alle de mindre opgaver i hverdagen, men kan også hjælpe med beregninger i forbindelse med større projekter.

Beslag

Bygningsbeslag er et nyt produktområde for AO. Men vi har besluttet at være en seriøs samarbejdspartner for tømreren, og tømreren skal ikke gå forgæves hos AO. Vi har derfor indgået et tæt samarbejde med ITW Byg på deres komplette sortiment inden for bygningsbeslag. Vi har altid været super stærke inden for befæstelse, men nu er sortimentet bare blevet endnu mere robust med produkter som

 • Vindgitterbånd
 • Bjælkesko
 • Gerberbeslag
 • Tagåseankre
Personligt sikkerhedsudstyr

Vi passer med sikkerhed på vores tømrerkunde. Vi har det, der skal til for at undgå arbejdsulykker:

 • Faldsikring
 • Høreværn
 • Hovedværn
 • Øjenværn
 • Åndedrætsværn
 • Sikkerhedsfodtøj

...og en masse andre vigtige ting i hverdagen.

Beklædning

Alt inden for arbejdsbeklædning: Bukser, shorts, knickers, skjorter, t-shirts, trøjer, jakker, fluorescerende regntøj, strømper, huer... og vi kan blive ved.

Altid arbejdstøj til den professionelle håndværker, der sætter pris på kvalitet og god stil.

 

Måleudstyr

AO er Danmarks førende indenfor salg af måleudstyr, primært til entreprenørkunderne og deres maskiner. Men i lige så stor grad til mindre opgaver, både indendørs og udendørs, og med rød eller grøn streg.

Der er ikke den opgave, vi ikke kan hjælpe vores tømrerkunde med. Vores primære måleinstrumenter er fra Leica, hvor tømreren med fordel ville kunne bruge vores Leica rugby 610 horisontallaser, Lino krydslaser, Disto afstandsmåler eller en Bosch streglaser, men vi har også de daglige håndværktøjer til brug ved målinger: Hultaforstommestokke, BMI tømrervinkler, båndmål, smigvinkler, vaterpas etc.

Skudmontage

Vi kan skyde sømmet i med gas, luft og krudt, men også med batteri! Batteri vil på kort sigt blive den store ”game changer” inden for dette produktområde. Igen har AO valgt, at tømreren ikke skal gå forgæves hos os. Vi har hele pakken til alle former for skud- montage, og altid til konkurrencedygtige priser.

Ønsker du en demonstration, skal du bare kontakte en af vores mange konsulenter, kompetencecentret eller en af vores butikker, og vi vil arrangere en demonstration af f.eks. Paslode gaspistol, Paslode PSN sømpistol til 100 mm søm, Milwaukee akkupistoler eller Haubold tromlepistol.

Stillads og trillebøre

Rullestilladser, stiger, trillebøre, sækkevogne, værkstedsvogne, transportvogne, køreplader, arbejdsbukke og rørskakte, - AO er totalleverandør.

Gipsværktøj

Ny produkt gruppe hos AO, og igen, vores tømrerkunde skal ikke gå forgæves hos AO. Vi har det, der skal bruges til gipshåndtering, montering og  flot afslutning.

Se bl.a. vores DVA gipspladehejs, Ravendo gipstransportvogn, hjørnestålprofilklemme, EDMA gipsrasp og EDMA fodlift.

Når du alligevel handler med os..

Så husk, at vi også har VVS, EL, VA og andre spændende produkter!

Det betyder for dig, at du ikke skal ligge og køre land og rige rundt for at finde det, du skal bruge, men kan bestille og få det meste hos os. Udover at spare dig for en masse bøvl, er det nemmere at overskue, og mon ikke det også sparer dig for tid? Så du kan koncentrere dig om det, du bedst kan lide – at hjælpe dine kunder.

Sortimenterne er omfattende og kan købes i alle vores butikker landet over.