Tilbage
{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

Opdatering af AO.dk

Vi opdaterer AO.dk og AO Mobil app på søndag mellem kl. 16.00 og 16.30. Der vil i perioden kunne forekomme ustabilitet, og det er ikke muligt at placere en ordre. Vi beklager ulejligheden.

Opret en returordre på AO.dk og vælg om returvarerne skal afhentes eller om du selv leverer dem til en AO butik.

 

Aflevér selv varerne hos AO

Hvis du ved afslutning af din returordre vælger at indlevere varerne til en AO butik modtager du en mail/sms indeholdende et returnummer der bedes oplyst i butikken. Så har vi mulighed for at afslutte kreditnotaen med det samme og det krediterede beløb fraregnes næste betaling.

Få varerne afhentet

1. Ved afslutning af ordre på AO.dk vælges fragtemballage. Dvs. der angives hvilke og hvor mange typer af emballage returordren er pakket i.

2. Efter slutning modtages 2 mails. Én med dit returnummer, så du evt. senere kan følge op på returordren. Derudover modtages en mail med returlabels.

3. Samtlige returkolli skal derefter afmærkes med hvert sin returlabel. Dette sikrer at fragtmanden får alle varer med retur samt at dette kan registreres ved afhentning.

Sådan pakkes varerne til afhentning

Trin 1: Alle returvarer pakkes pænt og forsvarligt sammen i mindst muligt antal transportkolli. Læs også AO’s salgsbetingelser – punktet: Returret.

Trin 2: Returvarer afleveres lettest og billigst i din AO-butik. Er dette ikke muligt, gå til punkt 3.

Trin 3: Tast returordren via AO.dk, eller kontakt din AO-medarbejder for oprettelse af en returordre.

Trin 4: Vær specifik med at oplyse, hvordan returvarerne er pakket (transportkolli) og i hvilket antal. Et transportkolli kan være en enkelt æske, en palle pakket med blandede varer (filmet), et bundt rør, en ring rør, et kolli toilet. Det vigtige består i at beskrive returgodset, som det transportøren forefinder og skal afhente.

Trin 5: Returgodset (alle transportkolli) mærkes med den/de udskrevne returlabels og fragtbrev. Stilles klar til afhentning ved AO-returskilt.

Trin 6: Returvarer pakket på paller skal stå på kørefast underlag.

Trin 7: Returvarer afhentes dagen efter, hvis afhentning bestilles inden:

  • Kl. 16.00 for natafhentning
  • Kl. 15.00 for dagsafhentning