Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele

Spar 10% på alt fra månedens leverandør Devi - tilbuddet gælder kun i januar

Se tilbud
Vis alle produkter

Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele

Spar 10% på alt fra månedens leverandør Devi - tilbuddet gælder kun i januar

Se tilbud
{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

Fibaro

Pas godt på dit hjem

Du vil gerne passe på dit hus, men nogle ting kan være rigtig svære at holde øje med. Som for eksempel vandskader og i nogle tilfælde røg. Men det behøver det slet ikke at være. For i takt med at verden og teknologien bliver smartere og smartere, bliver der selvfølgelig også udviklet produkter, som er skabt til at passe på dit hjem.

Oversvømmelsessensoren holder dit hus tørt
Det lyder sikkert meget basalt, at en oversvømmelsessensor holder huset tørt, og det er det egentlig også. For det er jo lige præcis sensorens fornemmeste opgave. Når den mærker vand, alarmerer den dig, så du kan tage de fornødne forholdsregler.

Mærker sensoren vand vil den både bippe og blinke for at få din opmærksomhed, og hvis det ikke er nok, så sender den dig også en besked på din smartphone.

Fibaro oversvømmelsessensor er kompatibel med:

 

Nå selv de svære steder
Der er rigtig mange steder, hvor der kan ske at komme vand, som er meget svære at nå, og hvor du dermed kan få svært ved at placere en sensor. Men det har Fibaro heldigvis tænkt på for dig. Til sensoren kan der selvfølgelig også købes forlængerkabler, som kan nå for eksempel bag din vaskemaskine, hvor der kan være risiko for lækage.

Stop branden
En anden fare i dit hjem er brand. Du kan genopbygge meget efter en vandskade, men er dit hjem og dine ejendele først gået op i røg, så er der ikke så meget at gøre. Derfor er det virkelig vigtigt, at du beskytter dit hjem mod brand på en optimal måde.

Fibaro kulilte sensor er kompatibel med:

Stilfuld og sikker
Vi ved alle sammen, hvordan vi bedst beskytter os mod brand, men med Fibaros røgsensor får du en ultrasensitiv alarm, så du altid kan føle dig helt sikker i dit hjem.
Den advarer med lyd og lys og med besked til din smartphone. Derudover kan den kobles sammen med en masse andre smarte produkter, så du kan få lyset til at blinke, vinduerne til at åbne, eller hvad du nu kunne tænke dig.

Med Fibaro i dit hjem er du altid på den sikrest mulige side, og du kan trygt stole på, at du har gjort alt, hvad du kan for at højne sikkerheden i dit hjem.