Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele

Spar 10% på alt fra månedens leverandør Devi - tilbuddet gælder kun i januar

Se tilbud
Vis alle produkter

Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele

Spar 10% på alt fra månedens leverandør Devi - tilbuddet gælder kun i januar

Se tilbud
{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

Tado 

Tado – smarte radiatortermostat

Tænker du nogensinde over, hvor mange penge du spilder på varme, når du ikke er dit hus?

Hvis det betyder noget for dig, hvor mange penge, du bruger på varme, og du ærgrer dig over alle de penge, der flyver ud af vinduet til varme, mens du ikke er hjemme, så er Tado helt sikkert den næste smarte ting, du skal have i dit hjem.

Tado kan styres fra telefonen
Som med det meste andet, der bliver betragtet som smart, kan Tado styres fra din telefon ved hjælp af en app, som er superenkel at bruge.

På den kan du både se, hvad temperaturen, i det rum du befinder dig i, er lige nu, og du kan indstille den, hvis du synes det er lige koldt eller måske varmt nok.

 

tado er kompatibel med:

Lav dine egne mønstre 
Det er ikke alt!

Med Tado kan du også indstille temperaturen til bestemte ”mønstre”, sådan at du ikke behøver at pille ved indstillingerne hele tiden.

Det betyder, at Tado ved, hvornår du går, hvornår du er hjemme igen, og du kan sørge for, at der automatisk bliver koldere om natten. Det foregår ved hjælp af de såkaldte schedules, som indstilles via app’en

På grund af tilslutningen til din smartphone kan Tado også se, hvornår du går og skruer så automatisk ned for temperaturen, så du ikke spilder penge på at varme et hus op, som der alligevel ikke er nogen i.

Let at installere
Selvom det at få en ny termostat kan lyde som lidt af et installeringsprojekt, så er det faktisk ganske ligetil. Du skal blot hive eller skrue din gamle termostat af og påsætte den nye. Passer din nye Tado termostat ikke medfølger der små adaptere, så den kan tilpasses alle slags radiatorer.  
Der følger også forskelligt monteringsværktøj med, som det anbefales, at du bruger, så din Tado sidder ordentlig fast. Så snart termostaten er på, er det bare at få den sammenkoblet med din smartphone, og så er du faktisk klar-parat til at spare en masse penge på din varmeregning.