Solpakke A - Brugsvandsløsning, specielt egnet for sommerhuse.

Solpakke A - Brugsvandsløsning, specielt egnet for sommerhuse.

Specifikationer

Produkt
Solpakke

Varedata

Vare nr
348691101
UNSPC
40101800
Mærke
Baxi
Salgsforpakning
1/1 stk
Leverandørens varenr
710176
Rabatgruppe
33426

Beskrivelse

Installationsforslag for solpakke A. Brugsvandsløsning løsning.
specielt egnet for sommerhuse hvor tilskudsvarmen ønskes
udnyttet. Da der er to spiraler i beholderen kan denne løsning også kombineres med en eksisterende kedel. Solfangere fra HS Tarm er resultatet af mange års forskning og udvikling inden for miljøvenlige varmtvandssystemer baseret på solvarme til boliger.

Disse systemer bruger den gratis energi fra solen til at opvarme solpanelerne. Varmen der bliver dannet i solpanelerne kan efterfølgende udnyttes til opvarmning af brugsvandet eller varme i hjemmet. Det er en enkel, effektiv og helt igennem vedvarende energikilde.Pluspunkter:
Solpaneler med vedligeholdelsesfri aluminiumsramme
Fleksibelt areal
Højeffektiv solfangermodeller
Lav vægt pr. solpanel
Nemt og sikkert monteringssystem
Leveres som løsdele eller i pakker tilpasset de enkelte BAXI kedler
Kan benyttes som brugsvandsløsning eller kombiløsningLangt de fleste bruger solvarmeanlægget til at varme vandet op til den daglige husholdning - uanset om det gælder varmt brugsvand til badeværelset eller opvasken. Solvarmen kan dog også bruges som supplement til opvarmning af boligen i perioder med meget solskin. Samtidig er det nemt at kombinere et BAXI-solvarmeanlæg med boligens øvrige varmeanlæg uanset om det er en gas-, olie- eller biobrændselskedel. Solvarme kan endvidere også med fordel installeres hvis du har elvarme eller en varmepumpeløsning i huset.

Ekstra information

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Andre som kiggede på dette produkt, kiggede også på

Leveringsmuligheder

Dag-til-dag levering

Hvis du vælger natlevering, bliver dine varer leveret før kl. 07 den efterfølgende arbejdsdag og inden kl. 15, hvis du vælger daglevering (gælder ikke leveringer til Bornholm).

Afhentning i AO Butik

Hvis du bestiller dine varer til afhentning i en af vores 49 AO butikker, står de klar til afhentning den efterfølgende arbejdsdag kl. 07. Levering til AO Butik har gratis levering.

Straksafhentning

Bestil en ”Straksafhenter” i en AO Butik, og varerne står pakket i butikken inden for én time. Når de er klar, får du automatisk en SMS. Det giver dig mindre spildtid og mere arbejdstid.