STAHLWILLE momentnøgle 730N service MANOSKOP® til indstiksværktøj

STAHLWILLE momentnøgle 730N service MANOSKOP® til indstiksværktøj

Se pris og bestil

Varedata

Mærke
Stahlwille

Beskrivelse

DBGM, udløsende momentnøgle med holder for udskiftelige indstiksværktøjer. QuickSelect-lynindstilling, med QuickRelease-sikkerhedslås, Dobbelt-Stop-Signal, meget god aflæselig dobbeltskala med farveadskillelse af hhv. Nm/ft.lb og ft.lb/inch.lb og langtidsnøjagtighed.
Der kræves ingen tilbagesætning til "0", da måleelementet kun belastes ved tilspændingsprocessen.
Videre belastning efter udløsning eller belastning mod funktionsretningen – fx løsgørelse af fastsiddende skruer/bolte – har ikke indvirkning på udløsermekanismen, som derigennem er beskyttet mod beskadigelse.
De vendbare indstiksværktøjer tillader venstretilspænding.
Visningsafvigelse ± 3 %. Med certifikat.

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Leveringsmuligheder

Dag-til-dag levering

Hvis du vælger natlevering, bliver dine varer leveret før kl. 07 den efterfølgende arbejdsdag og inden kl. 15, hvis du vælger daglevering (gælder ikke leveringer til Bornholm).

Afhentning i AO Butik

Hvis du bestiller dine varer til afhentning i en af vores 49 AO butikker, står de klar til afhentning den efterfølgende arbejdsdag kl. 07. Levering til AO Butik har gratis levering.

Straksafhentning

Bestil en ”Straksafhenter” i en AO Butik, og varerne står pakket i butikken inden for én time. Når de er klar, får du automatisk en SMS. Det giver dig mindre spildtid og mere arbejdstid.