Kärcher våd-/tørstøvsuger med pumpe, NT 611 ECO K

Kärcher våd-/tørstøvsuger med pumpe, NT 611 ECO K

Specifikationer

Produkt
Støvsuger

Varedata

Vare nr
881360150
EAN nr
4039784721012
Mærke
Kärcher
Salgsforpakning
1/1 stk
Leverandørens varenr
1.146-209.0
Rabatgruppe
38832

Beskrivelse

NT 611 ECO K er en kraftfuld våd-/tørstøvsuger med indbygget lænsepumpe, som kan pumpe vandet videre fra støvsugeren, efterhånden som det suges op. Støvsugeren har et kompakt turbinehus med integreret filterhus for nem udskiftning af metalfilteret. NT 611 ECO K har et elektronisk styringsniveau i forbindelse med vådsugning, som forhindrer overskridelse af den maksimalt tilladte kapacitet. Tilbehør kan tilsluttes hurtigt og nemt ved hjælp af clipsen på støvsugeren. To store baghjul og to drejelige hjul giver NT 611 ECO K den nødvendige mobilitet.

Ekstra information

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Andre som kiggede på dette produkt, kiggede også på
Alternative produkter

Leveringsmuligheder

Dag-til-dag levering

Hvis du vælger natlevering, bliver dine varer leveret før kl. 07 den efterfølgende arbejdsdag og inden kl. 15, hvis du vælger daglevering (gælder ikke leveringer til Bornholm).

Afhentning i AO Butik

Hvis du bestiller dine varer til afhentning i en af vores 49 AO butikker, står de klar til afhentning den efterfølgende arbejdsdag kl. 07. Levering til AO Butik har gratis levering.

Straksafhentning

Bestil en ”Straksafhenter” i en AO Butik, og varerne står pakket i butikken inden for én time. Når de er klar, får du automatisk en SMS. Det giver dig mindre spildtid og mere arbejdstid.