{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}
Varenr. {{::product.Varenr}}
EAN: {{::product.EAN | aoFirstDelimitedValue}}

Øv

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via katagorierne.

Anbefalinger baseret på din kurv

Mastik Tape Scotch 2228 25 mm x 3M Med Gummiryg Sort

Mastik Tape Scotch 2228 25 mm x 3M Med Gummiryg Sort

Varedata

Vare nr
8739507274
EAN nr
0054007507277
UNSPC
31201502
Mærke
3M
Salgsforpakning
12/12 STK
Kan straksleveres
Nej
Leverandørens varenr
7000006048
Rabatgruppe
28750

Beskrivelse

3M Scotch 2228 er en temperatur stabil sort mastik tape med en gummiryg. Tykkelse 1,65 mm. BxL = 25 mm x 3 m. Benyttes til elektrisk isolerings-, reparation- og forseglingsopgaver. Kan anvendes direkte på kobber eller aluminumsledninger med kontinuerlig temperatur på 90 °C og momentvis op til 130 °C. Tapen skaber en vandbarriere og er modstandsdygtig over for sollys (UV) og kan benyttes fra 600 V op til 35 kV.

Anvendes typisk til elektrisk isolering og fugtforsegling af elektriske ledninger, kabler, samlinger og endeafslutninger. Tapen skal strækkes under brug så mastikken flyder. Gummiryggen giver tapen en god mekanisk beskyttelse, men det anbefales at afslutte (det yderste lag) med god 3M vinyl tape som fx Scotch Super 33+ eller Scotch Super 88. Scotch Super 33+ eller Scotch Super 88 bidrager til at øge den mekaniske styrke og beskytter yderligere mod alkalier og syre påvirkning. Tapen anvendes også til reparation af beskadigede kabler < 1 kV og tele/signalkabler, som alternativ til en varmekrymp reparationsmuffe. Fordelen med tape er, at den er uafhængig af kabelstørrelse.

Kappeskade uden blotlagte elektriske ledere:
Istedet for en varmekrympreparationsmuffe så: Step 1) træk og stræk Scotch 2228 henover skadestedet og ca. 5cm. til siderne omkring skadestedet med halvt opverlap. Step 2) Afslut med 3 lag halvt overlap Scotch Super 33+ eller Scotch Super 88. Så er kappeskaden fugtforseglet og dobbelt elektrisk isoleret og kan lægges i jord eller udsættes for sollys

Kappeskade med blotlagte leder
Frem for at skære det beskadigede kabel over og monterning af en eller 2 varmekrymp reparationsmuffer og isætning af en kabelstum, så skær i stedet kabelkappen omkring skadestedet over - lige netop så meget at det er muligt at få tape rundt om de beskadigede ledere. Step 1) Træk/stræk eller tryk et lag Scoctch 2228 rundt om det beskadigede lederstykke. Step 2) træk og stræk Scotch 2228 med halvt overlap hen over hele samlingen og 5 cm. ud på kabelkappen. Step 3) Afslut med 3 lag halvt overlap Scotch Super 33+ eller Scotch Super 88. Så er kappeskaden dobbelt fugtforseglet og dobbelt elektrisk isoleret og kan lægges i jord eller udsættes for sollys. NB: Hvis der er stor skade på de blotlagte ledere, så kvadrattet på lederne er påvirket, bør skaden i stedet betragtes som et overrevet kabel

Overrevet kabel
Frem for at anvendes 2 reparationsmuffer så kan anvendes 3M tape: Det beskadigede kabelstykke bortskæres. Step 1) Lederne monteres med forbindere asymetrisk så det fylder mindre. Step 2) Træk/stræk eller tryk et lag Scoctch 2228 rundt om forbinderne. Step 3) træk og stræk Scotch 2228 med halvt overlap hen over hele samlingen og 5 cm. ud på kabelkappen. Step 4) Afslut med 3 lag halvt overlap Scotch Super 33+ eller Scotch Super 88. Så er kappeskaden dobbelt fugtforseglet og dobbelt elektrisk isoleret og kan lægges i jord eller udsættes for sollys.

Tape muffe til tele/signalkabler
Ved tele/signalkabler kan det være nødvendigt at komme ind til samlingen igen og der skal anvendes 3M Scotchlok stik til samling af lederne . Step 1) Monter tape Scotch Super 33+ eller Scotch Super 88 ca. 5 cm inde på kabelkappen med halvt overlap og vend tapen 180 grader så klæbesiden vender ud af. Fortsæt med halvt overlap til starten af den anden kabelende og vend tapen 180 grader så klæbesiden kan klæbe ind mod kabelkappen. Fortsæt 5 cm ind på kabelkappen. Step 2) træk og stræk Scotch 2228 med halvt overlap hen over hele samlingen og 5 cm ud på kabelkappen. Step 3) Afslut med 3 lag halvt overlap Scotch Super 33+ eller Scotch Super 88 med klæbesiden ind mod Scotch 2228. Så er tapemuffen klar og kan lægges i jord eller udsættes for sollys. Da det første lag Scotch Super 33+ eller Super 88 er placeret med klæbesiden væk fra samlingen, så er det nu muligt senere at skære muffen op med en kniv, foretage ændringer eller målingen og montere en ny tapemuffe.

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til osAndre købte også