Teleskopstativ for arbejdsbelysning

Teleskopstativ for arbejdsbelysning

Vælg længde

Se pris og bestil

Varedata

Vare nr
881513630g
Mærke
Andet
Salgsforpakning
1/1 stk
Leverandørens varenr
PM GFK310TV001
Rabatgruppe
38817

Beskrivelse

Teleskopstativ udført i glasfibermateriale med lav vægt. Ingen dele kan ruste. På toppen er monteret et beslag forberedt for montage af en byggepladsprojektør eller en arbejdslampe. Beslaget kan afmonteres og stativet har da en DIN-tap, som kan anvendes til et alternativt montage metode for en projektør. Stativet står utroligt stabilt. Medfølgende jordspyd kan anvendes til at forankre teleskopstativets ben til underlaget. Endvidere medfølger et bardunsæt, som fastgøres til tre karabinhager på toppen af stativet. Pløkker medfølger.

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Leveringsmuligheder

Dag-til-dag levering

Hvis du vælger natlevering, bliver dine varer leveret før kl. 07 den efterfølgende arbejdsdag og inden kl. 15, hvis du vælger daglevering (gælder ikke leveringer til Bornholm).

Afhentning i AO Butik

Hvis du bestiller dine varer til afhentning i en af vores 49 AO butikker, står de klar til afhentning den efterfølgende arbejdsdag kl. 07. Levering til AO Butik har gratis levering.

Straksafhentning

Bestil en ”Straksafhenter” i en AO Butik, og varerne står pakket i butikken inden for én time. Når de er klar, får du automatisk en SMS. Det giver dig mindre spildtid og mere arbejdstid.