Tilstedeværelsessensor Indb. PD-CE 360i/24 Gst

Tilstedeværelsessensor Indb. PD-CE 360i/24 Gst

Varedata

Vare nr
4224510738
EAN nr
4015120510731
UNSPC
39121535
Mærke
Esylux
Salgsforpakning
1/1 stk
Leverandørens varenr
EP10510731
Rabatgruppe
24291

Beskrivelse

Tilstedeværelsessensor med 360° detekteringsområde til indbygning i loftRækkevidde på op til 24 m i diameter til anvendelse i kontorlokaler, klasseværelser, konferencerum m.m. og gennemgangsområder med delvist dagslys1,0 m forkonfektioneret GST18i3-tilførselsledningEgner sig optimalt til installation i stor højde op til 10 m som sportshaller, lagerhaller m.m.16 A højtydende relæ (wolfram-kontakt) specielt til omskiftning af kapacitive laster som f.eks. ballaster, parallelkompenserede lysstofrør, kompakt-lysstofrør, energisparepærerAutomatisk styring af belysningen afhængigt af tilstedeværelse og dagslys Programmerbar vha. fjernbetjening, f.eks. TÆND/SLUK konstant lys og automatisk indlæsning af den aktuelle lysværdiFast indlagt fabriksprogram sørger for at udstyret er klar til brug med det sammeEkstra afbryderindgang til individuelt TÆND/SLUK af belysningenSensoren kan bruges både fuld- og halvautomatiskUdvidelse af detekteringsområdet ved tilslutning af en "slave"-tilstedeværelsessensor Integreret impulsfunktion til aktivering af trappelysautomater eller signalapparater samt til anvendelse af bygningsautomatik/PLC

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Leveringsmuligheder

Dag-til-dag levering

Hvis du vælger natlevering, bliver dine varer leveret før kl. 07 den efterfølgende arbejdsdag og inden kl. 15, hvis du vælger daglevering (gælder ikke leveringer til Bornholm).

Afhentning i AO Butik

Hvis du bestiller dine varer til afhentning i en af vores 49 AO butikker, står de klar til afhentning den efterfølgende arbejdsdag kl. 07. Levering til AO Butik har gratis levering.

Straksafhentning

Bestil en ”Straksafhenter” i en AO Butik, og varerne står pakket i butikken inden for én time. Når de er klar, får du automatisk en SMS. Det giver dig mindre spildtid og mere arbejdstid.