Træpillekedel

Specifikationer

Produkt
Træpillekedel

Varedata

Vare nr
306885320
EAN nr
5709276581668
UNSPC
40102000
Mærke
Baxi
Salgsforpakning
1/1 STK
Leverandørens varenr
812108
Rabatgruppe
33001

Beskrivelse

TPK HS20 er en videreudvikling af den kendte TPK/Scandpell.
Denne kedel er nu udstyret med en ny brænder og en ny styring. Brænderen kan fortsat monteres valgfrit på venstre eller højre side af kedlen.
Sammen med magasinet Kompakt kan TPK HS20 og magasin sam¬menbygges, således at brænderen placeres skjult inde i magasinet. Service og vedligehold af brænderen foretages enkelt gennem den store fordør i magasinet.
Kedlen leveres som standard med automatisk rens af kedlens varmeveksler.
TPK HS20 fås som med en standard 2 trins brænderfunktion. Ved tilkøb af en iltstyring, der let og enkelt monteres i systemet, ændres brænderen til at være fuldt modulerende i det indstillede ydelsesområde.
TPK HS20 kan fås i en version til installation på normal isoleret stålskorsten og en version til installation på det nye balancerede aftræk.
Flere installationsmuligheder
TPK HS20 kan monteres sammen med forskellige magasinløsninger – både dem, der findes i dette katalog, men også eksisterende magasiner kan anvendes.
Mange systemløsninger
Med den nye styring i TPK HS20 gives der mulighed for at lave løsninger med lagertank via 3 temperaturfølere, aktiv styret varmvandsprioritering, op til 2 udetemperaturstyrede varmekredse, rumtemperaturkompensering af varmekredse, automatisk askudtag, automatisk trykluftbaseret rensesystem til brænderen, internet opkobling af systemet for overvågning og fjernstyring.
Styringen er opbygget i et modulbaseret plug-and-play system, der gør udvidelse til flere funktioner enkelt og overskueligt.

Biomassekedler skal i dag leve op til bestemte funktionskrav for at måtte installeres. Denne kedel fra HS-Tarm er ingen undtagelse. Den lever op til alle gældende EU-krav.
Der er minimumkrav til virkningsgraden og maksimum værdier for emissioner. Kedlerne afprøves i henhold til den europæiske standard EN303-5:2012, og skal opfylde kravene for virkningsgrad efter klasse 5 og emissioner efter klasse 3 i denne standard.
Derfor skal kedlerne selvfølgelig også installeres og idriftsættes i samme udførelse, som de er afprøvet. Det er således ikke tilladt at ændre på konstruktionen for fx at hæve røggastemperaturen af hensyn til at undgå kondens i en muret skorsten.
Det er bl.a. af hensyn til dette, at HS-Tarm A/S angiver specifikke krav til skorstenen, men dette er også med til at sikre den høje nyttevirkning samt en problemfri drift. Instillingerne for styring kan altid ses på BAXI QuickGuide til smartphone (Findes til iOS, Android & Windows)

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Andre som købte dette produkt, købte også
Andre som kiggede på dette produkt, kiggede også på