Kärcher våd-/tørstøvsuger, NT 75/2 Ap Me Tc

Kärcher våd-/tørstøvsuger, NT 75/2 Ap Me Tc

Specifikationer

Produkt
Støvsuger
Volumen
75L
Effekt
2760

Varedata

Vare nr
881360140
EAN nr
4039784727298
Mærke
Kärcher
Salgsforpakning
1/1 stk
Leverandørens varenr
1.667-292.0
Rabatgruppe
38832

Beskrivelse

Kraftfuld våd-/tørstøvsuger med 75-liters, robust, rustfri stålbeholder, som er ideel til store mængder af snavs og er nem at tømme takket være vippechassiset. Kompakt turbinehus med integreret filterhus for nem udskiftning af det store fladfilter. Dette renses effektivt ved hjælp af det semi-automatiske filter ApClean. Dette sikrer en konstant høj sugeeffekt, længere drift og lang levetid af filteret. Elektronisk styringsniveau i forbindelse vådsugning forhindrer overskridelse af den maksimalt tilladte kapacitet. Affaldsbeholderen kan nemt tømmes for opsugede væsker ved hjælp af den integrerede afløbsslange. Tilbehør kan tilsluttes hurtigt og nemt ved hjælp af clipsen på støvsugeren. To store baghjul og to drejelige hjul giver NT 65/2 Ap den nødvendige mobilitet.

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Andre som kiggede på dette produkt, kiggede også på

Leveringsmuligheder

Dag-til-dag levering

Hvis du vælger natlevering, bliver dine varer leveret før kl. 07 den efterfølgende arbejdsdag og inden kl. 15, hvis du vælger daglevering (gælder ikke leveringer til Bornholm).

Afhentning i AO Butik

Hvis du bestiller dine varer til afhentning i en af vores 49 AO butikker, står de klar til afhentning den efterfølgende arbejdsdag kl. 07. Levering til AO Butik har gratis levering.

Straksafhentning

Bestil en ”Straksafhenter” i en AO Butik, og varerne står pakket i butikken inden for én time. Når de er klar, får du automatisk en SMS. Det giver dig mindre spildtid og mere arbejdstid.