ABB-Welcome Video-svartelefon m/rør M22303-W

ABB-Welcome Video-svartelefon m/rør M22303-W

Varedata

Vare nr
2182802124
EAN nr
6955891802124
UNSPC
43221525
Mærke
ABB
Salgsforpakning
1/1 stk
Leverandørens varenr
2TKA00002849
Rabatgruppe
22145

Beskrivelse

Video-svartelefon med rør til ABB-Welcome-dørtelefonsystemer. Video-svartelefonen med 4,3" farveskærm (480*272 pixel), indbyggede teleslynge, håndholdt rør og berøringsfølsomme touch-knapper.

Kombinationen af teleslynge og håndholdt rør, gør denne video-svartelefon særligt velegnet til ældreboliger, lægekonsultationer og lignede installationer hvor diskresion og forbedret lydkvalitet har afgørende betydning.

Opkald besvares ved at løfte røret, og afsluttes ved at lægge på. Dørlås, trappelys samt video-svartelefonens andre funktioner, betjenes via video-svartelefonens berøringsfølsomme touch-knapper.

Video-svartelefonen har desuden en indgang for tilslutning af ringetryk, og kan således anvendes som ringeklokke til den pågældende lejlighed. Svartelefonen har 5 forskellige ringetoner, så brugeren kan adskille hvor opkaldet kommer fra.

Video-svartelefonen er forberedt for påbygning på væg eller bordstander (brug ABB-type: 42311D).

Dimensioner (påbygning): H144 x B198 x D45 mm

Anbefalet montagehøjde: 150 cm til underkant.

For yderligere information om funktioner, betjening, montage, osv. henvises til produktets brugervejledning.

ABB-Welcome er et alsidigt dørtelefonsystem i smukt design. Uanset om ønsket er krystalklar lyd, knivskarp video eller en kombination af begge, er ABB-Welcome den perfekte løsning i trappeopgange hvor simpel installation, lynhurtig konfiguration og intuitiv betjening prioriteres højt. Systemet kommunikerer via en 2-leder-busforbindelse, og er således skræddersyet til både nybyggeri og renovering.

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Andre som kiggede på dette produkt, kiggede også på

Leveringsmuligheder

Dag-til-dag levering

Hvis du vælger natlevering, bliver dine varer leveret før kl. 07 den efterfølgende arbejdsdag og inden kl. 15, hvis du vælger daglevering (gælder ikke leveringer til Bornholm).

Afhentning i AO Butik

Hvis du bestiller dine varer til afhentning i en af vores 49 AO butikker, står de klar til afhentning den efterfølgende arbejdsdag kl. 07. Levering til AO Butik har gratis levering.

Straksafhentning

Bestil en ”Straksafhenter” i en AO Butik, og varerne står pakket i butikken inden for én time. Når de er klar, får du automatisk en SMS. Det giver dig mindre spildtid og mere arbejdstid.