Grundet systemopdateringer vil AO.dk og AO.dk Mobil være udtilgængelig i dag tirsdag 25/10 i tidsrummet 18:05 - 21:00.

 

 

Wireophæng Efix ZCS260 SME-TPM-5 5-pol

Wireophæng Efix ZCS260 SME-TPM-5 5-pol

Varedata

Vare nr
2046617633
EAN nr
8727900617634
UNSPC
39111501
Mærke
Philips
Salgsforpakning
1/1 stk
Leverandørens varenr
910925227611
Rabatgruppe
22005

Beskrivelse

EFix – et grønnere kontor
EFix TL5-armaturserien er det økonomiske valg kombineret med en ny form der muliggør store energibesparelser, når gamle elektromagnetiske installationer erstattes med den nyeste Philips teknologi. Seriens optiske funktion overholder både danske og europæiske normer og sikrer bedre belysningskvalitet.
Philips MASTER TL5-lyskilder, kan anvendes med en højfrekvensforvælger, som gør det muligt at opnå betydelige energibesparelser. Disse besparelser kan øges yderligere, hvis man bruger LuxSense dagslysregulering der er indbygget i armaturet.
EFix praktiske design inkluderer både indbyggede og nedhængte armaturer i ét design. Med et let aftageligt topdæksel kan armaturet indstilles til at levere direkte eller indirekte belysning. EFix leveres med lyskilder og er klar til installation, hvilket forkorter installationstiden. EFix indbygget er den idelle tilføjelse til Philips' udvalg af armaturer til generel belysning til kontorer og forretninger.
• Enkelt design
• MASTER TL5-lyskilder; velegnet til brug sammen med højfrekvensforkobling
• Minioptik; lever op til kravene i standarden EN 12464
• Mulighed for indbygget Luxsense-dagslysreguleringsenhed
• Topafskærmning, som er nem at afmontere: giver mulighed for lysstrålejustering for at opnå direkte eller direkte/indirekte belysning
• Et nemt produkt at installere til dette segment
• Dedikeret TL5-armaturdesign, som er utrolig enkelt
• Armaturet passer til kontorer vha. minioptikken
• Kontorer
• Butikker

Ekstra information

Har du forbedringer til produktoplysningerne? Skriv kommentar til os

Leveringsmuligheder

Dag-til-dag levering

Hvis du vælger natlevering, bliver dine varer leveret før kl. 07 den efterfølgende arbejdsdag og inden kl. 15, hvis du vælger daglevering (gælder ikke leveringer til Bornholm).

Afhentning i AO Butik

Hvis du bestiller dine varer til afhentning i en af vores 49 AO butikker, står de klar til afhentning den efterfølgende arbejdsdag kl. 07. Levering til AO Butik har gratis levering.

Straksafhentning

Bestil en ”Straksafhenter” i en AO Butik, og varerne står pakket i butikken inden for én time. Når de er klar, får du automatisk en SMS. Det giver dig mindre spildtid og mere arbejdstid.